225/45 R17-es gumik közül melyik a legjobb márka a számomra?
Ha csóró vagy, hogy nem szempont a fogyasztás?:D
Egyébként nekem Barum Bravuris 3MH van elég régóta ebben a méretben. Teljesen jó, esőben is tapad annyira, hogy lehet a lehetőségekhez mérten ésszel, de dinamikusan haladni. Voltam vele versenypályán is, ott azért nyúlt rendesen
"Kb.20ezret szánnék"
A szettre vagy darabjára?
Okoskodó emberek kíméljenek :)
Akinek van tapasztalata ilyen gumikkal kapcsolatban azok írjanak csak!! Köszönöm!
Kevés a pénz sajnos.
Nem tudom milyen autóra kell neked, de ha ilyen 150+ lovas, akkor muszáj lesz beruháznod egy prémium gumira, másképp csak szívsz vele.
Ami jó az olcsóbb kategóriában, az a Hankook, de nem tudom ha kijön ennyi pénzből. Még alsóbb kategóriában nagyon jó a Barum, de ez kisautókra való. A Thaliára Barumokat vettünk az ősszel, és most volt alkalmunk kipróbálni hogy mit tud. Meg sem nyekkent még a jeges, letaposott havon sem. Viszont nem hinném, hogy a 17-es méretben is olyan jó gumikat gyártanának, és sok lóerőhöz már jó gumi kell.
Köszönöm szépen az első és eddig utolsó kommentelőnek a válaszát! Ha már ketten is ajánljátok akkor fontolóra veszem a tanácsotokat.
Szó sincs 150/+ lóerejű autóról, csak 110lovas.
A Hankookkal az a baj, hogy nem olcsóbb annyival, mint amilyen fos.
Gumitesztet olvass, barátom, az alapján válassz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!