Ha a helyemben lennétek melyik autót használnátok? Napi 5km-re.
Napi öt kilométert használnám..
Az autók már megvannak, csak választani kéne, hogy melyik kulcsát ragadjam magamhoz.
Suzuki Swift 1.3 95-ös (szervó nincs) nagy tükrök, könnyű kezelhetőség
Opel Omega A Caravan nincs benne kivetnivaló, úgy jó ahogy van, most lett felújítva motor,futómű,fékek majd még vár rá kis lakatolás.
Mazda 121 LX ( Ford Fiesta 4. generációs ) kicsi tükrök, 37 kw 50 lóerő.
Tudjuk hogy értetted. Omega és kész. A saját kényelmeden ne spórolj már, márpedig a három közül kiemelkedően az a legnormálisabb. Fogyasztása nem lesz olyan baráti, nem olyan egyszerű szerkezet mint a Swift, de kit érdekel, valamit valamiért.
Beszarni meg be fog mindegyik, ennyi erővel gyalog kellene járni. Hülyeség ennyire lelkizni egy autóval.
"Külsőre nem jön be az LX Mazda? Én már azt unom, hogy folyton megbámulnak benne, míg a Suzukiba inkább lenéznek :/"
:D Már bocsi, én a 121-es Mazdát is ugyan úgy "lenézem", mint a Swiftet vagy az Omegát. És itt nem feltétlen kell rosszra gondolni. Ezek alapvetően már régi, és nem is ritka autók. Senki nem fog ezekben megnézni, főleg nem a csajok. Persze attól függ, neked ez mire kell... Fenntarthatóság szempontjából, A-ból B-be jutáshoz városi használatra a Swift a legideálisabb. Ha nagyobb termetű vagy, vegyél nagyobb autót. Egy nagyobb ember hülyén néz ki egy kicsi autóban. Mint ha egy 120 kilós ember Smart-ba ülne... :D De azért lássuk be, a 121-es se nagyobb, mint a swift. Neked inkább valami sedan lenne való, mondjuk egy Passat vagy Bora...
Ma mentem Swifttel, aztán állok lámpánál és zöldre váltott, nem vette be az egyest, és mögöttem kiordított egy csávó Audiból, hogy " takaroggyál csóró g*ci". Majd szinte a csomagtartómba jött vagy fél kilométeren keresztül majd megelőzött és bevágott elém. Pont most nem volt nálam kamera... Az ilyen szerintetek Omegánál is megcsinálta volna ? Vagy Mazdánál...
Jó mondjuk én vonzom a hülyéket, múltkor az volt a baj, hogy balra kanyarodtam és megmutatta a középujját... pedig nincs kivetnivaló a vezetési stílusomba, csak keskeny utcában nehéz úgy középre húzódni, hogy elférjenek mellettem jobbról.
"Az ilyen szerintetek Omegánál is megcsinálta volna ? Vagy Mazdánál..."
Nyilván. Hiába Opel vagy Mazda... 15-20 éves autókat így is úgy is letolják az útról. De mit foglalkozol ilyenekkel? Ennyire fontos más véleménye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!