Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha a helyemben lennétek...

Ha a helyemben lennétek melyik autót használnátok? Napi 5km-re.

Figyelt kérdés

Napi öt kilométert használnám..

Az autók már megvannak, csak választani kéne, hogy melyik kulcsát ragadjam magamhoz.

Suzuki Swift 1.3 95-ös (szervó nincs) nagy tükrök, könnyű kezelhetőség

Opel Omega A Caravan nincs benne kivetnivaló, úgy jó ahogy van, most lett felújítva motor,futómű,fékek majd még vár rá kis lakatolás.

Mazda 121 LX ( Ford Fiesta 4. generációs ) kicsi tükrök, 37 kw 50 lóerő.

2017. márc. 3. 14:45
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Ha bármelyikbe is lenne klíma egyszerű döntés lenne mert azt nem használnám. De mivel Apu Swiftjébe ( ez egy másik Swift nem fapad Swift hanem GLX-C ) van klíma ezért Ő használja a sajátját, ebből az egyik Anyu fogja használni, de neki mindegy, Ő nem problémázik mint én. Nekem meg kezdőnek kell a változatosság. Néha Omega , néha Mazda... Holnap veszek gömbölyű tükröket aztán meglátom. Köszi a válaszokat.
2017. márc. 3. 18:54
 12/26 anonim ***** válasza:

Húha nincs benne szervó...

Fuvarozok egy G astrával több, mint 1 éve szervó nélkül. Kicsit hosszabb mint egy swift és nem napi 10km-et megyek...

2017. márc. 3. 19:39
 13/26 anonim ***** válasza:

Opel Omega A Caravan: Szerintem kombi nem kell neked. A régi opelek meg amúgy sem megbízahtóak, rohadnak, stb.

Swift vagy Mazda... szerintem motorikusan inkább a swift.

2017. márc. 3. 19:55
 14/26 anonim ***** válasza:

"tiszta hab a olajsapka.. szerelő szerint a rövidtáv miatt van. "

Az nem biztos... A hab a víz és az olaj emulziója. Akár az is lehet, hogy a hengerfej tömítésed rossz és folyik a hűtővíz az olajhoz. Ha rövid távon használod az autót, nincs ideje bemelegedni, akkor lehet attól is, hogy a pára lecsapódik az olajbetöltő sapkáján. Ha hosszabb (10-20 km-es, nem városban megtett) út után sem tűnik el, akkor valószínűleg a víz- és az olajtér a kelleténél jobban össze van kötve egymással. Vagy a hengerfejtömítés égett ki, vagy a hengerfejben szakadt össze valami, de ez utóbbi ritkább.

Amúgy én egyiket sem választanám, külsőre egyik sem jön be.

2017. márc. 3. 20:02
 15/26 A kérdező kommentje:

Nincs szervó a G Astrába? Az kicsit meredek... én igaz elég nagydarab ember vagyok, de nagyon gyenge, ja meg lusta. :)

Külsőre nem jön be az LX Mazda? Én már azt unom, hogy folyton megbámulnak benne, míg a Suzukiba inkább lenéznek :/

Szerelő szerint városi használat, egy centiliter vizet nem evett meg.

2017. márc. 3. 20:14
 16/26 anonim ***** válasza:
Ezres Swift a legjobb erre.
2017. márc. 3. 21:45
 17/26 anonim ***** válasza:
A swift egy 750-850 kg os virsligumis autó. Ha neked ehhez szervó kell,tényleg biciklizzél inkább. Én swiftem sem szervós,mégis könnyű tekerni a kormányt. Ha nehezen jár számos oka lehet,de gyárilag nem nehéz egyiknek sem a kormánya,ha megtorpan a gyújtásnál kell keresni többnyire a hibát,esetleg elosztó csere,kábel,gyetya stb. Fillérek. Ennyi idős autókból nem fogsz olyat vezetni ami hibátlan vagy az is marad. De ezen a szervón jót röhögtem, nincs egy tonna az autó,légféket nem akarsz bele?
2017. márc. 3. 21:51
 18/26 anonim ***** válasza:
Lenézni meg csak a buta,primitív senkik néznek max le. Mindig mosolygok mikor a SAJÁT TULAJDONOMBA egy hiteles néz le aki 40 évre eladósította magát egy kalap szar új autóért,közben meg a végrehajtó ott liheg a nyakán. A 100 éves omegában biztos "nagyobb" tekintélyed lesz.
2017. márc. 3. 21:57
 19/26 A kérdező kommentje:
Ha erre utolsó most reagálhatnék, nem hinnéd el :) ezért nem is teszem. De igazad van amúgy, a másikm eg, hogy Omegába ami 23 éves jól néz ki az arcom :) Swiftből úgy kell kipréselnem magam, na ott nem nézek ki jól.
2017. márc. 3. 22:17
 20/26 A kérdező kommentje:
Jaj, ez a jól nézek ki duma nem úgy jött le... vagyis nektek. Az én szövegkörnyezetemben mást jelent, de mindegy is. Idézőjelet kellett volna tennem.
2017. márc. 3. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!