Ha a helyemben lennétek melyik autót használnátok? Napi 5km-re.
Napi öt kilométert használnám..
Az autók már megvannak, csak választani kéne, hogy melyik kulcsát ragadjam magamhoz.
Suzuki Swift 1.3 95-ös (szervó nincs) nagy tükrök, könnyű kezelhetőség
Opel Omega A Caravan nincs benne kivetnivaló, úgy jó ahogy van, most lett felújítva motor,futómű,fékek majd még vár rá kis lakatolás.
Mazda 121 LX ( Ford Fiesta 4. generációs ) kicsi tükrök, 37 kw 50 lóerő.
Húha nincs benne szervó...
Fuvarozok egy G astrával több, mint 1 éve szervó nélkül. Kicsit hosszabb mint egy swift és nem napi 10km-et megyek...
Opel Omega A Caravan: Szerintem kombi nem kell neked. A régi opelek meg amúgy sem megbízahtóak, rohadnak, stb.
Swift vagy Mazda... szerintem motorikusan inkább a swift.
"tiszta hab a olajsapka.. szerelő szerint a rövidtáv miatt van. "
Az nem biztos... A hab a víz és az olaj emulziója. Akár az is lehet, hogy a hengerfej tömítésed rossz és folyik a hűtővíz az olajhoz. Ha rövid távon használod az autót, nincs ideje bemelegedni, akkor lehet attól is, hogy a pára lecsapódik az olajbetöltő sapkáján. Ha hosszabb (10-20 km-es, nem városban megtett) út után sem tűnik el, akkor valószínűleg a víz- és az olajtér a kelleténél jobban össze van kötve egymással. Vagy a hengerfejtömítés égett ki, vagy a hengerfejben szakadt össze valami, de ez utóbbi ritkább.
Amúgy én egyiket sem választanám, külsőre egyik sem jön be.
Nincs szervó a G Astrába? Az kicsit meredek... én igaz elég nagydarab ember vagyok, de nagyon gyenge, ja meg lusta. :)
Külsőre nem jön be az LX Mazda? Én már azt unom, hogy folyton megbámulnak benne, míg a Suzukiba inkább lenéznek :/
Szerelő szerint városi használat, egy centiliter vizet nem evett meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!