Ti használnátok így az autót?
Üdvözlet !
Az a nagy helyzet hogy kicsit elszámoltam magamat és túlköltekeztem . Frisen vettem egy 2001.5 havi Opel astra F-et. átírattam biztosítás minden ki van fizetve de most jön a probléma. Csak olaj cserére volt pénzem és gyertya cserére, de a vezérlést kicserélni már nem mivel téli gumit is vennem kellet hozzá mert ami volt az már nem jó . óra szerint 160 ezer van benne de találtam rajta egy matricát miszerint 6 hónapja 220 ezernél volt olaj cseréje (ez már reális) a motorra meg rá van írva hogy 180 (gondolom ott lehetett rajta vezérlés csere) ? Szóval egy hónapig ti járnátok nyugodtan ezzel az autóval ?(Autó szerelő bácsi azt mondta hogy egy hónapot nagyon ki kéne bírnia és mondta hogy nagyon rendbe van az autó ez ami nyugtat mondjuk alapból 400 pénzért vettem szóval nem az alja kategóriából válogattam ) Amúgy nagyon rendben minden patent rajta jön megy ahogy kell csak kicsit aggódok hogy csak kövi fizuból tudom megcsinálni de az a bajom ahova dolgoznom kell járni az 20 perc kocsival tömegközlekedéssel meg több mint 2 óra ... És egyszerűen képtelen vagyok rávenni magamat hogy tömeg közlekedjek így . Szóval az igazi kérdés szerintetek vegyek fel kölcsönt valakitől hogy meg tudjam csináltatni vagy eldöcög így egy hónapot ? 10x kéne még mennem a hónapba dolgozni .
Előre is köszönöm a normális válaszokat !
Ez elég vicces. Motorra ráírják. Aztán meg az óra vissza van pörgetve :D
Amúgy járhatatsz vele. Semmiség az a pár km már.
Én ha veszek használt autót(ami nálam van évente vagy 8x) mindig megnézem a vezérműszíj állapotát. Ha már rizikós, akkor cserélem.
Ha biztosra akarsz menni, tedd ezt Te is.
Ha görgőbaja van, az egyből látszik a szíjon, kérj meg egy szerelőt, nézze meg Neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!