(Végre) elromlott a swiftem. Milyen autót ajánlotok? Alacsony fogyasztás a szempont.
Javítható, de ha megéri lecserélném.
98as 1.3as Benzines Swift szedan volt
1 hónapban 2 tankolásból (8Eft/tankolás kb.) eljutottam a munkahelyig es vissza, (Ez kb. Napi 30-40km, inkább 40.)
Létezik még olyan autó, ami hasonlóan keveset eszik? Nem tudom ez mennyit fogyasztott, de 5-5.5 liternél többet nem merek mondani.
Olyan autó érdekelne, ami hasonló szám körül fogyaszt, max egy picit többet.
..és az mèg előny ha nem 20 éves. Nem értek a témához. Nem tudom az árakat.
Szerintem fél milliót szánnék rá. Max. Nem akarok mèg költeni rá + 200.000-et
Fél milla alatt van fiatal auto (nem tudom mi szamit annak) de 5 eves annak szamit? 10?
Elnezest ha a vegere zavaros lett :-)
35N
Nagyobb autókból a dízelek fogyasztanak keveset. Kis dízeleket kell keresni 1.9 literes motorig.
Fogod az emberedet (aki hátha ért hozzájuk műszakilag) és kigyűjtitek a jobbakat a hirdetésekből, utána megnézitek mindet.
Opel Corsa?
500e forint sajnos elég kevés egy jó autóra. Kéne még egy 500-as legalább, abból már lehet válogatni azért. Így csak roncsokat kapsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!