Segíts! Nekem a fogyasztás lenne a fő szempont.1,9pd tdi audi a3-at néztem. És ugyan ez a motor van több lóerővel és melyik eszik kevesebbet?
Kicsit használd már az agyad kérlek, azért van...
Ha a kérdező 1.9 A3-at keres akkor az 15 éves (mert nem gyártják már kb. azóta az 1.9 TDI motort) és ~1M-1,5M körül van. Legyél már annyira értelmes, hogy nem hasonlítasz össze egy 1,5M forintos autót egy 10M forintos pár éves, egy kategóriával feljebb lévő kocsihoz...
#4-es válaszoló nagyon benézte, nem A4-esről írt a 3-as válaszoló hanem A8-asról, de ne zavarjon.
Arról nem is beszélve, hogy lövésed sincs az Audiról, mert ha még az A4-et is írta volna a 3-as válaszoló, azt sem horror fenntartani.
Az Audi A8, BMW 7, Mercedes S. Teljesen más dimenzó, még öregkorukra is.
A kérdésre is válaszolok:
Az 1.9TDI-ből 2004-től gyártott 8P-s A3-ból csak 105 lovas van, gondolom az első generációs 8L-re vonatkozik a kérdés.
Abból a változatból létezik 90, 100, 110, 130 lóerős változat is.
A 90 és a 130 lovas változat között kombinált fogyasztásban 1 liter különbség van. Nem tudom mennyire szűkös a keret, de hogy kb 4,5 vagy 5,5-et eszik átlagba az autó szerintem olyan mindegy.
Én biztos a 130 lovast venném.
A 90 lovas 12.4 alatt van százon, a 130 lovas meg 9.2.
Nem a versenyzés miatt, de rohadtul nem mindegy pl egy előzésnél sem.
Írtam már, hogy mit mondtak az öregjeink:
Ha lóra van pénzed, legyen zabra is!
Sokat hozzá tudtál tenni a kérdéshez!
Köszönjük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!