Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha a helyemben lennétek...

Ha a helyemben lennétek melyik autót használnátok? Napi 5km-re.

Figyelt kérdés

Napi öt kilométert használnám..

Az autók már megvannak, csak választani kéne, hogy melyik kulcsát ragadjam magamhoz.

Suzuki Swift 1.3 95-ös (szervó nincs) nagy tükrök, könnyű kezelhetőség

Opel Omega A Caravan nincs benne kivetnivaló, úgy jó ahogy van, most lett felújítva motor,futómű,fékek majd még vár rá kis lakatolás.

Mazda 121 LX ( Ford Fiesta 4. generációs ) kicsi tükrök, 37 kw 50 lóerő.

2017. márc. 3. 14:45
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:

Teljesen mind1, napi 5km az nudli.

De amúgy a mazdát választanám

2017. márc. 3. 14:56
 2/26 A kérdező kommentje:

Most a telet a Suzukival csináltam meg... tiszta hab a olajsapka.. szerelő szerint a rövidtáv miatt van.

Mindegy is, mindegyik autó fel van újítva rendre.

Mazdába jól néznék ki, de csak ennyi, gyengus nagyon. Meg a tükrök is picik, bár kéne venni gömbölyű tükröt mint az oktatókocsikon van.

Opel Omega A nekem személyes kedvencem, de nem fog megbolondulni kétezres benzin motorral napi 5 km-nél?

( megbolondulás alatt azt értem, hogy folyton meghibásodik) hosszútávú autó..

2017. márc. 3. 15:00
 3/26 anonim ***** válasza:
Napi 5 kilométert gyalog, vagy biciklivel... arra teljesen fölösleges az autó.
2017. márc. 3. 15:16
 4/26 A kérdező kommentje:
Igen, az lenne ha lehetne az úton sétálni, de mivel nem lehet az +5 km és az nekem már 30 perc, most így 7. Nem kell 6-kor kelnem, elég 6:40-kor. :)
2017. márc. 3. 15:26
 5/26 A kérdező kommentje:
Nem nagyon tudok biciklizni... még amikor kisiskolás voltam akkor tekertem utoljára, biciklim sincs. Sőt motort akartam, de ha esik az eső?? Nem akarok megázni.
2017. márc. 3. 15:27
 6/26 anonim ***** válasza:

Én a helyedben vennék egy robogót és azzal járnék, ha meg esik az eső akkor aznap autóval. Persze előfordulhat hogy elmész otthonról motorral és szakad az eső mire jönnél haza. Velem is előfordult és 10km-t jöttem szakadó esőben. Teljesen eláztam de túléltem :D

Kit érdekel hogy hogy nézel ki a kocsiban meg mekkorák a tükrök? 5 km-t vezetsz nem pedig 500at.

2017. márc. 3. 15:49
 7/26 anonim ***** válasza:
Én a Swiftet használnám. Olcsó, egyszerű és ha megadja magát a motor, fillérekért lehet venni hozzá másikat.
2017. márc. 3. 16:55
 8/26 anonim ***** válasza:
Swiftet . Ezen az évjáraton a küszöböket nézd meg nem rohadnak e. A régi mazdákkal sajnos az a probléma h átlagon alatti a korrózióvédelmük,ugyanolyan jó műszakilag mint a suzuki,de többet fogsz költeni a kasznira. Az opelt hagynám,2 ezres motor fogyasztása messze elhúz az egyhármasoktól+,főleg ha rövid távon használod és nem tud bemelegedni rendesen. Sokkal több egy ilyen opelben a buktató. Vagy mazdát vennék vagy a suzukit,de inkább a suzukit.
2017. márc. 3. 17:47
 9/26 anonim ***** válasza:
Ekkora távon minden autó megsínyli, akkor már inkább az Omega, aztán legalább arra az 5 Km-re is kényelmes. Az autó van érted, tönkremegy hát tönkremegy. Anyagi helyzeteddel meg te vagy tisztában.
2017. márc. 3. 17:49
 10/26 A kérdező kommentje:

Az autók már megvannak, 6 éve a Swift, 15 az Omega, 3 pedig a Mazda. Csak mondom. :)

Neem tudom, tanácstalan vagyok, motorozni meg félnék...

Szervó itt a döntő... most a Swiftemet valami borzalom erőkifejtés kell ha parkolni akarok, Mazdával meg az Opelal 1 újjal is eltekerem a kormánykereket.

Ma vettem észre ,hogy a Swift 2-be 40-nél megtorpan...

Mazdát meg kettőbe akár 50-is el tudom gond nélkül húzni.

2017. márc. 3. 18:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!