Ha a helyemben lennétek melyik autót használnátok? Napi 5km-re.
Napi öt kilométert használnám..
Az autók már megvannak, csak választani kéne, hogy melyik kulcsát ragadjam magamhoz.
Suzuki Swift 1.3 95-ös (szervó nincs) nagy tükrök, könnyű kezelhetőség
Opel Omega A Caravan nincs benne kivetnivaló, úgy jó ahogy van, most lett felújítva motor,futómű,fékek majd még vár rá kis lakatolás.
Mazda 121 LX ( Ford Fiesta 4. generációs ) kicsi tükrök, 37 kw 50 lóerő.
Teljesen mind1, napi 5km az nudli.
De amúgy a mazdát választanám
Most a telet a Suzukival csináltam meg... tiszta hab a olajsapka.. szerelő szerint a rövidtáv miatt van.
Mindegy is, mindegyik autó fel van újítva rendre.
Mazdába jól néznék ki, de csak ennyi, gyengus nagyon. Meg a tükrök is picik, bár kéne venni gömbölyű tükröt mint az oktatókocsikon van.
Opel Omega A nekem személyes kedvencem, de nem fog megbolondulni kétezres benzin motorral napi 5 km-nél?
( megbolondulás alatt azt értem, hogy folyton meghibásodik) hosszútávú autó..
Én a helyedben vennék egy robogót és azzal járnék, ha meg esik az eső akkor aznap autóval. Persze előfordulhat hogy elmész otthonról motorral és szakad az eső mire jönnél haza. Velem is előfordult és 10km-t jöttem szakadó esőben. Teljesen eláztam de túléltem :D
Kit érdekel hogy hogy nézel ki a kocsiban meg mekkorák a tükrök? 5 km-t vezetsz nem pedig 500at.
Az autók már megvannak, 6 éve a Swift, 15 az Omega, 3 pedig a Mazda. Csak mondom. :)
Neem tudom, tanácstalan vagyok, motorozni meg félnék...
Szervó itt a döntő... most a Swiftemet valami borzalom erőkifejtés kell ha parkolni akarok, Mazdával meg az Opelal 1 újjal is eltekerem a kormánykereket.
Ma vettem észre ,hogy a Swift 2-be 40-nél megtorpan...
Mazdát meg kettőbe akár 50-is el tudom gond nélkül húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!