Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új Suzuki Ignis-ről?

Figyelt kérdés

Íme:

[link]

Hát a magam részéről; életemben nem láttam még ekkora szemetet. :D :D :D

Kicsi, keskeny, merevtengely, ráadásul még virsligumik is, hát kész életveszély. Ráadásul iszonyatosan drága. Mégis ki az akinek ez tetszik és megveszi....? Ennyiért???

Azt írják, hogy vidéki családok helyett inkább városi fiatalokra hajt... Hát én fiatalt ebben csak pizzafutárt tudok elképzelni, akivel jól kiszúrtak. De azt is majd 10-15 év múlva, mikor már reális áron, vagyis 200 ezerért megkapható ez az autó.

2017. febr. 22. 18:49
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Nagyon sokan egyfajta sportágnak tekintik a Suzukik szidását, pocskondiázását, földbe taposását szóval. A Suzukik ezzel szemben sok-sok éven át szolgálják gazdáikat meghibásodás nélkül, amit kevés típus tud elmondani magáról. Nekem amúgy eléggé bejön az új Ignis... :)
2017. febr. 28. 17:04
 32/36 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nagyon sok típus el tudja mondani, hogy meghibásodás nélkül szolgálja a gazdáját, és nagyon sok suzuki pedig nem. Vannak persze rosszabbak is. Meg a megbízhatóságon kívül azért sok más szempont is van.
2017. febr. 28. 17:11
 33/36 anonim ***** válasza:
Ha a külsőt nézzük akkor tényleg kicsit csúnya, de nem a Suzuki az egyetlen aki csinált randa autót pl Nissan Juke-ra rossz ránézni, de persze ízlés kérdése. Az elektromos autóknak is idétlen külsőt adnak hogy kitűnjenek a tömegből (tisztelet a kivételnek) és 3x annyiba kerülnek mint a benzines/dízel társaik.
2017. ápr. 5. 09:13
 34/36 anonim ***** válasza:
Az elektromosak nem feltétlen a "kitűnés a tömegből" miatt néznek ki úgy, ahogy, hanem mert az áramvonalasságra próbálnak ügyelni.
2017. ápr. 5. 17:20
 35/36 anonim ***** válasza:
Az is igaz, de pl a sportautók is áramvonalasak mégsem néz ki mindegyik idétlenül. Én mikor először megláttam az új Ignist azt hittem hogy elektromos autó.
2017. ápr. 6. 12:36
 36/36 anonim ***** válasza:

28:

Németországban elég sok viszonylag új, de olcsó kocsit látni, pl. Dacia-t is, de nem hülyék, pont hogy megnézik az árcédulát, ez az autó márpedig nagyon rossz ár-érték aranyú. A másik, hogy ők abban is előbbre járnak, hogy egyre inkább megy ki a divatból a nagyvárosi autókázás, helyette a tömegközlekedést fejlesztik, a második, harmadik autóval is inkább autópályáznak.

2017. ápr. 26. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!