Mi a véleményetek az új Suzuki Ignis-ről?
Íme:
Hát a magam részéről; életemben nem láttam még ekkora szemetet. :D :D :D
Kicsi, keskeny, merevtengely, ráadásul még virsligumik is, hát kész életveszély. Ráadásul iszonyatosan drága. Mégis ki az akinek ez tetszik és megveszi....? Ennyiért???
Azt írják, hogy vidéki családok helyett inkább városi fiatalokra hajt... Hát én fiatalt ebben csak pizzafutárt tudok elképzelni, akivel jól kiszúrtak. De azt is majd 10-15 év múlva, mikor már reális áron, vagyis 200 ezerért megkapható ez az autó.
Jó csak nem mindenki 120 kiló, és kell neki 3x2m, hogy egyáltalán beférjen az autóba. És van akinek fontosabb, hogy pl. Könnyen beparkoljon egy 2 méteres helyre, mint az h milyen emblémája van az elején amivel lehet menőzni a tezsvíreknek, meg játszani a nagy újgazdag burzsoát.
Az meg hogy nem érzed magad biztonságban, az meg csak a te vezetési képességeidet mutatja.
"Jó csak nem mindenki 120 kiló, és kell neki 3x2m, hogy egyáltalán beférjen az autóba."
Igen, valóban nem, de a 75-80 kilós átlagembernek is szűk lehet egy ilyen Suzuki, egy VW Passatban vagy Audi A6-ban meg kényelmesen elfér. Arról nem beszélve, hogy mit tud rugózásban, komfort érzetben egy nagytestű, nagy belterű, kényelmes ülésekkel rendelkező autó, és mit egy ilyen. Ez max. városban jó, mondjuk lóti-futi munkába járós kocsinak - ahhoz képest viszont túl drága.
"És van akinek fontosabb, hogy pl. Könnyen beparkoljon egy 2 méteres helyre, mint az h milyen emblémája van az elején amivel lehet menőzni a tezsvíreknek, meg játszani a nagy újgazdag burzsoát."
Menőzni egy tizenéves autóval? Ébredj már fel. Ha menőzni akarnék, akkor pont ezt a kis ignácot venném, ennek az árából 5-6 idősebb német prémium kijön. Az újgazdag burzsoát meg 10-20 millás autókkal szokás játszani, megint nem ez a kategória... Nem tudom, hogy nálad pl. ez a sztereotipizálás miből fakad, de érdekelne. Sok olyan embert ismerek, akinek régi német prémium autója van, és mégis tisztességesen dolgozó, normális, becsületes emberek. Sőt, azt kell mondjam, sokkal több ilyet ismerek, mint akikről te beszélsz. Ezek szerint nem jó körökben forogsz.
"Az meg hogy nem érzed magad biztonságban, az meg csak a te vezetési képességeidet mutatja."
Koma, őszintén kívánom, hogy sose kelljen megtapasztalnod, milyen az, ha nem vagy ura a helyzetnek. Lehetnek bármekkora képességeid is, bizonyos helyzetek kivédhetetlenek, mert úgy és olyan gyorsan történnek, hogy nincs időd nem hogy átgondolni, de még csak ösztönösen cselekedni se, mert mire egyáltalán felfognád, már megtörtént a baj. Én nem magamban nem bízom. Ha mindenki olyan felelősségteljesen, átgondoltam vezetne, mint én, akkor nem olvasnám naponta, hogy ennyien meg ennyien haltak meg ebben és ebben a kereszteződésben. Egyébként erről a megszólalásodról egyik jó barátom jut eszembe, aki pontosan ugyanezeket szajkózta, amikor Swift-je volt. Ő nem balfék, ő tud vezetni, vegyen tankot az, aki béna stb. Mióta felesége van, és másért is felel, már nem az van neki, szerinte is fontos, hogy egy autó biztonságos legyen...
#20 tehát állításod szerint vehetnél 4 milliós autót, de inkább vettél egy 15 éves béjemvét, mert abba beférsz.
Gratulálok.
En inkabb ahhoz gratulalnek,hogy ezen az oldalon ilyen emberek valaszolgatnak a közlekedes temakörben,akik szerint 4 millioert ilyen matchboxot kell venni mert az új,meg jaj de praktikus meg suzuki!
Mindenki mas meg aki hasznaltan vesz valami premiumot az mind burzsuj,meg tezsvír,meg menőzni kell stb.....
Nem, nem talált. Amikor vettem 3 évvel ezelőtt, még nem tudtam volna 4milliós autót venni. Most már lazán megtehetném, de mivel nagyon szeretem a kocsimat, rendben van tartva, nem látom értelmét lecserélni, egyszerűen irracionális döntés lenne. Egyébként hidd el, nem egy kategória. Ültem Grand Vitarában is, és az sem egy kategória, nem hogy ez. Azt azért elfogadnám az összkerék miatt, de kényelemben még az is messze alulmarad. Nézzétek csak meg jobban a képeket erről az Ignis-ről még egyszer: az a beltér egy 75-80 kilós átlagembernek sem ideális, ezt az autót japánokra szabták.
Egyébként nem BMW-t vettem, csak egy Passat-ot (ráadásul abból is benzinest), ami sokak szerint nem prémium autó. Én azért a Passat-ot oda sorolom, bár valóban hivatalosan csak közép felső kategória a mostani legújabb generáció is. Végülis mindegy is, a közvélekedés szerint csak egy "öreg sz*r német", ez a lényeg. Ebbe a vonulatba tartozik, még ha nem is BMW vagy Audi.
Egyébként nincs bajom azzal, ha valaki erre gerjed, biztos sokan vannak, akik nem tudnak értelmesebb dolgokra pénzt költeni, valamire meg muszáj eltapsolni. Csak akkor ne az jöjjön már ki az egészből, hogy az a nyomorék meg a tezsvír meg a menőzős, aki ennek a töredékéből eljár egy használt, de összehasonlíthatatlanul minőségibb, kényelmesebb autóval.
Szegénykém nagyon csúnya! Az új Swift még aranyosnak nevezhető a Celerio valami babakocsi, SX4 elfogadnám Kizashi 10 millióért?!!?!?!?! Kizárt, de 2 ért megvenném.
Jimmy, kimondottan tetszik terepezni tökéletes, régi swift, roncs derbire azzal mennék az 1000% még törött olajteknővel is megnyerném :D Ez az új Ignis nem az én autóm! 10-15 Év múlva lehet nem is lesz Benzin, én ha autót vennék csak villanyautót, sose szoktam kontinenseket áthidalni.... városba meg jó, halk, na meg villany viszi fillérekből megvan.
En Suzuki parti vagyok, nekem se jon be, ez az uj Ignis, ahogyan a regi WagonR. Dehat izlesek es pofonok, nem veletlen fogjak jo parezren megvasarolni.
Az olyan okos kommenteken mint pl: ,rablas az ara' stb... Senki nem kenyszerit senkit, hogy vegye meg!
Eleg unalmas lenne az utak is, ha minden auto egyforma lenne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!