Mi a véleményetek az új Suzuki Ignis-ről?
Íme:
Hát a magam részéről; életemben nem láttam még ekkora szemetet. :D :D :D
Kicsi, keskeny, merevtengely, ráadásul még virsligumik is, hát kész életveszély. Ráadásul iszonyatosan drága. Mégis ki az akinek ez tetszik és megveszi....? Ennyiért???
Azt írják, hogy vidéki családok helyett inkább városi fiatalokra hajt... Hát én fiatalt ebben csak pizzafutárt tudok elképzelni, akivel jól kiszúrtak. De azt is majd 10-15 év múlva, mikor már reális áron, vagyis 200 ezerért megkapható ez az autó.
Nekem sincs bajom úgy alapvetően a Suzukival. Kivétel a régi Swift és az Alto. A kasznijuk gyengesége nagyon durva.
Egyébként a Kizashi, meg a vadi új SX4 S-Cross szerintem nagyon szépek. Tud a Suzuki szép és jó autót csinálni. Tényleg nagyon furcsállom most ezt!!! Hogy mégis ezt most miért..
Vegyes érzelemmel néztem az első hirdetéseit. Ronda, de van benn valami, ami megfog. Az eleje az új Ladára emlékeztet. Kicsit gonosz az "arca". A háta a Tata Indica-ra emlékeztet (még ha nem is hasonló). Lehetett volna gömbölyded formája is a hátsó résznél (C oszlop). Tehát olyan, mintha egy befejezetlen autó lenne.
Az elődszéria jobb volt (hiába nem volt 4×4-es mind, mégis azt keltette, hogy az).
Szerintem az új ignis nem mas mint egy kia soul koppintas!Mondjuk a kia is undorito,viszont az ignác egyenesen hányinger!Nem tudom elkepzelni hogy ennek a formanak ilyen dragan europaban lesz közönsége!
Amitől meg már sokkot kapok,hogy a retro jegyeben a C oszlopon lévő 3 vonaltol van mindenki elajulva,meg hogy mekkora design meg milyen stílusos stb stb....gyakorlatilag ezzel akarják eladni az autót......mondjuk szerintem azert ez több mint édes kevés lesz az üdvözséghez.....
#19-es
Ezen mindig csak mosolyogni tudok, mikor a hozzád hasonlók lebecsmérlik a régi német prémiumot, egy olyan fossal szemben, ami már újonnan nem ér annyit ezer meg egy szempontból, mint akár egy leharcolt Audi/BMW/Mercedes. Autóért alapból nem adnék 4milliót, egy ilyen matchbox-ért meg egyenesen rablásnak tartom.
A fos német prémiumom ugyan 15 éves, de szét terpeszkedhetek benne, meg még rajtam kívül 4 ember is kényelmesen elfér. Pedig 120 kilós vagyok. A fedélzeti computer meg a gyári navigáció hiányát kibírom, a kényelem, komfort fontosabb számomra. Na és persze a BIZTONSÁG, amit egy 20 éves német prémium autóban is érzel, de ebben az új Ignis-ben nem fogsz. Én ezért 3 év alatt a vételárral, átírással, új téli-nyári gumiszettel, kötelező szervizekkel és váratlan kiadásokkal együtt kifizettem max. 1,5 millát, és egy kényelmes, nagy testű AUTÓBAN ültem, nem egy dodzsemben. Nem keresek rosszul, megtehetném, hogy beülök egy ilyen kis Suzukiba, de nem csak pénzem van szerencsére, hanem eszem is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!