Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az új...

Mi a véleményetek az új Suzuki Ignis-ről?

Figyelt kérdés

Íme:

[link]

Hát a magam részéről; életemben nem láttam még ekkora szemetet. :D :D :D

Kicsi, keskeny, merevtengely, ráadásul még virsligumik is, hát kész életveszély. Ráadásul iszonyatosan drága. Mégis ki az akinek ez tetszik és megveszi....? Ennyiért???

Azt írják, hogy vidéki családok helyett inkább városi fiatalokra hajt... Hát én fiatalt ebben csak pizzafutárt tudok elképzelni, akivel jól kiszúrtak. De azt is majd 10-15 év múlva, mikor már reális áron, vagyis 200 ezerért megkapható ez az autó.

2017. febr. 22. 18:49
1 2 3 4
 1/36 kisvuk29 ***** válasza:

A merevtengely az összkerékhez megy

Én nem mondanám egyből szemétnek

Elölről nekem különösen tetszik a hátulja már nem :D

Már magát a kategóriát hülyeségnek tartom de nem lesz totális égés

A technika kárpótolja a csúnyaságát

A Suzuki most jó úton jár ha a motorokat nézzük

A kinézet már kissé vegyes

2017. febr. 22. 19:05
 2/36 anonim ***** válasza:
Okádék egy "autó" ez tény. Ha választanom kéne eközött meg egy Csepel bicikli között lehet inkább a bringát választanám.
2017. febr. 22. 19:05
 3/36 anonim ***** válasza:

Meg sem fogja közelíteni a nálunk gyártott Ignisek népszerűségét, nem lesz sokak kedvence.

Nem a kinézete miatt, hanem azért, mert relatíve drágán kínálnak egy biztonsági teszteken gyengén szerepelt autót, és az indiai gyártás sem lesz vonzó tényező.

2017. febr. 22. 19:06
 4/36 Donald J. Trump ***** válasza:
67%
Szerintem jópofa - örvendetes, hogy végre nem az unalmas európai ízlésvilágnak akarnak megfelelni a japánok, hanem a saját kulturájukból is mernek importálni egy kicsit. Ez inkább egy felpumpált kei car, sem mint mini-SUV. A Daihatsu kivonulása után üdítően hat. Jobban kéne, mint a Fiat 500X vagy Hyundai i20 active.
2017. febr. 22. 19:07
 5/36 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik és amúgy se szimpatizálok a suzukival.

Ez csak 4 személyes... Tudom hogy 5 ember alig férne el egy kis autóban de legalább szükségmegoldásnak mindig ott lenne a középső hely.

2017. febr. 22. 19:08
 6/36 anonim ***** válasza:
Külsőre nekem nem tetszik, ezekkel a vékony virsli gumikkal meg egyenesen röhejes hátulról. Alapvetően viszont a Suzukival nincs bajom, családban van egy Swift, és motorikusan 10 éve nem volt semmi baja. (Évi 10-15 ezer km-el!) Viszont túl van árazva, közel 4 millióért nem venném meg.
2017. febr. 22. 19:26
 7/36 anonim ***** válasza:

Meglesz ennek a piaca, szerintem, még akkor is, ha a célközönség nem én vagyok...

Már pedig az tuti, hogy nem én vagyok. :-)

2017. febr. 22. 19:28
 8/36 anonim ***** válasza:
87%
Így ránézésre elég brutális holttér lehet hátul.
2017. febr. 22. 19:32
 9/36 anonim ***** válasza:
59%

Nem értem, hogy mi értelme van ennek a Swift mellett. Amúgy egy igazi hulladék. Kicsi lesz, de legalább nem látsz ki belőle a lőrés ablakokon.

Én egyik Suzukiért sem adnék annyit, amennyit képük van elkérni érte. Egyszerűen nem tudom megérteni, hogy miért döntenek mellette az emberek.

2017. febr. 22. 19:46
 10/36 anonim ***** válasza:
55%
Tök jó, örülök neki... De 4 millióért nem vennék Suzukit. Max Kazashit :D
2017. febr. 22. 19:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!