Mi a véleményetek a suzukisokról?
A Bravo nem Swift kategória.
Ahhoz inkább a Baleno-t kéne hasonlítani.
Tessék, itt a példa, mem suzkis. https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__84..
Vajon az úton mit csinál az ilyen?!
régi swiftje kb. bármilyen embernek lehet, tekintve hogy a legolcsóbb és ahhoz képest megbízható, jó fogyasztású autó.
Lehet a friss jogsis boyracer hülyegyereknek, hiperpigmentált fatolvajnak, az egyszeri melósnak, a háromgyerekes családanyának, de ismerek egy dúsgazdag családot, akinek áll a garázsban 1 bmw, 1 merci, 2 sportmotor, de van (volt) egy boltbajárós swiftjük is.
Szóval sokféle embernek lehet ilyen autója, nem bölcs dolog általánosításokba bocsátkozni.
Na ez megint valami primitív kisebbségi komplexusos vitagyáros kérdése.
Hogy viselkednek? A járdán sortelőző mercis gyökér nem gáz? De ha ugyanezt suzukival csinalja már egyből az ? Sohasem értettem ezeket a tanulatlan,primitív gondolkodású szar provokátorokat... Autómárka alapján általánosítanak. Ha én a munkahelyemig swifttel megyek addig gáz,szar ember vagyok,bent a telepen reggel 8 kor átülök a céges passatba akkor délutan 16:00 ig különb,rendes ember vagyok,16:00 után megint "gyökér gáz swiftes"? Komolyan elszomorító mennyi a kérdezőhöz hasonló alacsony intelligenciajú ember él itt. Szóval csak a swifttel vagy gaz,bármi másba ülsz át már jogod van taplónak lenni :D Akik az ilyen és ehhez hasonló kérdéseket gyártják ,egyiksem egészséges ember nyaktól felfele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!