Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a suzukisokról?

Mi a véleményetek a suzukisokról?

Figyelt kérdés
Mármint akik régi swifttel járnak, tényleg gázak úgy általába meg ahogy az útakon viselkednek?
2017. febr. 22. 10:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
59%
Mi a véleményetek az olyan emberekről, akik valakit az autója (vagy telefonja, háza, ruhája, stb) alapján képes jellemezni?
2017. febr. 22. 12:02
 12/26 A kérdező kommentje:
Nekem Fiat Bravo van ami annyiba került mint egy régi swift,de nincs egy lapon vele. És lehet fikázni az olasz autókat nekem nincs semmi gondom ezzel már évek óta megvan.
2017. febr. 22. 12:05
 13/26 anonim ***** válasza:
Egyébként ilyen jellegű kérdéseket iskolás gyerekek tesznek fel,vagy olyan felnőttek,akik megragadtak ezen a szinten értelmileg.
2017. febr. 22. 12:05
 14/26 anonim ***** válasza:

A Bravo nem Swift kategória.

Ahhoz inkább a Baleno-t kéne hasonlítani.

2017. febr. 22. 12:07
 15/26 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mert többször hallottam,hogy a suzuki a csóró parasztok autója,meg belemennek elég érdekes manőverekbe az utakon, meg gyorsulási versenyt csinálnak a piros után,ezt tapasztaltam...
2017. febr. 22. 12:09
 16/26 anonim ***** válasza:
Na én most csak legyintettem... Nekem volt swiftem is, bmw-m is, most meg paszujt hajtok... Miért lenne hülyébb a suzukis, mint a többi töketlen...
2017. febr. 22. 12:21
 17/26 anonim ***** válasza:

Tessék, itt a példa, mem suzkis. https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__84..

Vajon az úton mit csinál az ilyen?!

2017. febr. 22. 12:22
 18/26 anonim ***** válasza:

régi swiftje kb. bármilyen embernek lehet, tekintve hogy a legolcsóbb és ahhoz képest megbízható, jó fogyasztású autó.

Lehet a friss jogsis boyracer hülyegyereknek, hiperpigmentált fatolvajnak, az egyszeri melósnak, a háromgyerekes családanyának, de ismerek egy dúsgazdag családot, akinek áll a garázsban 1 bmw, 1 merci, 2 sportmotor, de van (volt) egy boltbajárós swiftjük is.

Szóval sokféle embernek lehet ilyen autója, nem bölcs dolog általánosításokba bocsátkozni.

2017. febr. 22. 12:30
 19/26 anonim ***** válasza:
50%
A csóró paraszt a a szegény falusi közmunkás? Felénk inkább a eü dolgozók autója, teli van a kórház személyi vele, meg az állomáson is az enyémen kívül a garázsmester sőt még egy mentőtiszt is régi Swifttel jár. Mondjuk nem tudom miért, azt mondja szereti, GA Swift, aminek hátul nincs fejtámlája.
2017. febr. 22. 12:33
 20/26 anonim ***** válasza:

Na ez megint valami primitív kisebbségi komplexusos vitagyáros kérdése.

Hogy viselkednek? A járdán sortelőző mercis gyökér nem gáz? De ha ugyanezt suzukival csinalja már egyből az ? Sohasem értettem ezeket a tanulatlan,primitív gondolkodású szar provokátorokat... Autómárka alapján általánosítanak. Ha én a munkahelyemig swifttel megyek addig gáz,szar ember vagyok,bent a telepen reggel 8 kor átülök a céges passatba akkor délutan 16:00 ig különb,rendes ember vagyok,16:00 után megint "gyökér gáz swiftes"? Komolyan elszomorító mennyi a kérdezőhöz hasonló alacsony intelligenciajú ember él itt. Szóval csak a swifttel vagy gaz,bármi másba ülsz át már jogod van taplónak lenni :D Akik az ilyen és ehhez hasonló kérdéseket gyártják ,egyiksem egészséges ember nyaktól felfele.

2017. febr. 22. 12:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!