Miert mondjak hogy a Simson ilyen meg olyan jo mert 40 eve mennek? Csak manapsag a Simsonok 99%-a felujitott tehat hiaba megy 40 eve ha nem gyari. Akkor miert olyan jo?
Maximálisan megcáfolnám. A magyar utakra a Simson tökéletes. Hosszú rugóút, lágy rugózás, nagy kerekek: minden, ami ide kell! Nem tudom hogy te min ültél, én sima N-es Simsontól kezdve Enduroig mindent próbáltam, sosem panaszkodhattam. Hozzáteszem, a gyári lengéscsillapítókkal. Robogóra meg eleve kemény rugózás kell a pici kerekek és a rövid tengelytáv miatt.
"Rugózáson tudsz változtatni, és lágyul." Ja, csak szar lesz, rohadt drágán.
"Rázni meg harmadúgyse ráz mint a simson." Hát én nem tudom hogy te mit próbáltál. Én mentem már az összes kínai vacaktól kezdve Hondával is, a legendás Aeroxszal is, de mindegyik ugyan olyan kemény hangolású volt.
"Aki olyan magas, hogy kényelmetlen a nagytestű robogó, annak a simson is kényelmetlen." Ezzel sem értek egyet. 187 centi vagyok, semmi bajom nincs a Simsonon. Japán robogókon kicsit jobban bírom, de a kínai robogókon egyszerűen kibírhatatlan, szabályosan össze kell görnyednem hozzájuk.
Hozzátenném, semmi bajom nincs a robogókkal, megvan azoknak is az előnye. De egy Simson még mindig ezerszer kényelmesebb náluk. Na persze 50-es gépekről beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!