Egy teljesen felújított simson s50b-t mennyiért lenne célszerű meghirdetni ami szerintetek reális ár?
Énszerintem reális de látni kéne.
De arra számíts h alkudni fognak tehát ugy találd ki az árat.
Annyi negatívum van benne h sokan inkább 51-est vesznek, de erről nem a motorod tehet
Reális ,de majd úgyis engedned kell az árakon.Az abaj hogy egy felújításnál a sok olcsó alkatrész meg miegymás egy vagyonba kerül és azt a pénzt nemigazán kapod vissza.Egy jó állapotú majdnem gyári simsont amit még nem generáloztam már 55környékén ki lehet fogni.
75-ért Én személy szerint elvárnám hogy gyári legyen és keveset futott,bár nem mindenki áll úgy hozzá mint én.A lényeg az hogy ha tényleg patika állapotban van és valaki simsont akar venni ő ezt így tuti elvinné 60-65-ért.
Ha így megcsináltad hogy jó akkor érdemes inkább megtartani és használni,mert fogyasztani úgysem fogyaszt sokat,kenyeret meg nem kér csak egy kis törődést.
Majd sok sikert az eladáshoz!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!