Miert mondjak hogy a Simson ilyen meg olyan jo mert 40 eve mennek? Csak manapsag a Simsonok 99%-a felujitott tehat hiaba megy 40 eve ha nem gyari. Akkor miert olyan jo?
Figyelt kérdés
Szerintem tákolmány az osszes Simson csunyak is meg minden.Meg birom amikor a Simsonb*zik fikazzak az osszes supermotot meg gyorsasagit hogy 10 ev mulva sehol se lesznek meg ilyenek kozbe meg azt lehet olvasni hogy akinek Simsonja volt elobb tanult meg szerelni mint motorozni. Most akkor hogy van ez?2017. febr. 20. 14:01
1/15 anonim válasza:
Hiába felújított,ahhoz h felújítsák ,ki kellett birnia azt a 40 évet. Azért annyira szar nem lehet valami ha 40 évet elmegy.
2/15 anonim válasza:
"Szerintem tákolmány az osszes Simson csunyak is meg minden"
Nem.
"a Simsonb*zik fikazzak az osszes supermotot meg gyorsasagit"
Oké. Le kell őket szarni.
"azt lehet olvasni hogy akinek Simsonja volt elobb tanult meg szerelni mint motorozni"
Nem. Csak értenek mindkettőhöz (vagy próbálnak).
Most őszintén milyen válaszra vársz? Minden fellelhető etnikumból vannak abszurd esetek.
3/15 anonim válasza:
Ha nem érted, meg nem is érdekel a Simson(ozás), akkor minek foglalkozol vele? Nem fogunk itt téged megtéríteni az biztos. Nem is célunk persze.
4/15 anonim válasza:
Mondj 40 éves kétütemű motort, amit nem kellett felújítani. Az ízlés szubjektív, de szerintem nem csúnya motor. Nekem az ilyen 50-es supermotokkal, gyorsaságikkal csak az a bajom, hogy sokkal többnek akarnak látszani, mint ami. 50 cm3 helyváltoztatásra alkalmas, sportolásra nem igazán.
5/15 anonim válasza:
Több szimóm is volt...egyszerűen elnyűhetetlenek.
Aztán vettem egy 50ccm-es Steyr-Puchot...más világ.(minden szempontból)
ennek ellenére ma is állítom, hogy a Star széria volt az igazi.
Pedig volt ötvenes Husqvarnám is.. jobb a Star.
6/15 anonim válasza:
Amikor én kezdtem a "szakmát" még gyártásban voltak a Simsonok. Akkor nem lehetett itthon jobb motort kapni ebben a kategóriában, nem is ismertük azt a szót hogy robogó. Lehet azon vitatkozni hogy szép-e a Simson, de az én szemeiben akkor (és most is) nagyon szépnek tűnt, újonnan, eredeti felszereltséggel. A felújított lefestegetett már nem ugyanaz. Mivel műszakilag igen egyszerűek, ezért javítani sem kell hozzá különleges képesség, meg szerviz. Szóval megvan a varázsa a Simsonnak. Lehet ezt érteni, lehet nem érteni, az se baj, de nem kell itt beszólogató kérdéseket feltenni vele kapcsolatban.
7/15 anonim válasza:
a simson olyan mint a barátnő ha elhanyagolod ő is le fog sza r ni
8/15 anonim válasza:
viszont ha jól bánsz a barátnőddel van sex is
9/15 anonim válasza:
Igazából mind a kettővel meg lehet tanulni szerelni, mind a kettő -szinte- ugyan az, az egyik (újak) jobban megy, több szempontból is jobb, a simson meg azért maradt bent, mert olcsó illetve sokan -szerintem azok akiknek nem telik jobbra- szeretik. Szerintem ez van, aztán lehet én tévedtem el nagyon.
10/15 anonim válasza:
Mert soknak nem telik másra, meg a múlt rendszerbe nem ismertek mást, és a simson volt az isten. Na, ez beragadt pár mai gyereknél, és ők csak simsont veszenk, bütykölnek, mert csak az a motor, aztán egy jobb fajta 50-es robogó állva hagyja őket. Leszólják a robogót, hogy az nem motor, na, a robogó pont annyira motor, mint a simson, csak erősebb, gyorsabb meg jobb, mellé még kényelmesebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!