Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Új átverés (gyorshajtás,...

Új átverés (gyorshajtás, büntetés)?

Figyelt kérdés

Ma kaptam egy ilyen levelet.Az egészben az a legjobb, hogy az ország keleti részében élek(közel a határhoz), és életemben nem voltam még Ausztriában.

A levélhez nem volt kép csatolva.

Ugye átverés? :) Ajánlatos elmenni vele a rendőrségre, vagy hagyjam figyelmen kívül?

[link]

2017. febr. 15. 14:17
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Ma voltunk bent a rendőrségnél.

Magyarul írni kell egy levelet, és ők majd lefordítják nekem. Utána elkell küldenem levélben(Osztrákoknak), és elvileg ennyi az egész.

Azt mondták, hogy sokan mások is kaptak már ilyet, ez abból adódik, hogy más a rendszámuk, más az egész rendszer.

Csak ha más is ilyet kapna, véletlenül a kérdéshez tévedne! :)

2017. febr. 16. 09:31
 32/38 Beviz Elek ***** válasza:
Patrik? :O
2017. febr. 16. 17:56
 33/38 anonim ***** válasza:
Szia! Van valami fejlemény az üggyel kapcsolatban? Érdekelne, hogy megoldódott-e. Jó lenne, ha megírnád. Köszi!
2017. márc. 5. 07:47
 34/38 A kérdező kommentje:

A rendőrségen adott instrukcióknak megfelelően elküldtük a levelet, amihez csatoltunk pár képet az autóról. Leírtuk tisztán és érthetően, hogy mi a helyzet.

Erre a héten megint jött egy büntetés!

Ugyanaz az időpont, csak most már 100euró a büntetés, vagy leülhetem 1 nap és pár óra alatt.

Holnap bemegyek a rendőrségre (megint!), és elmondom nekik, hogy azért fizetek adót, hogy tegyék a dolgukat, és gyorsan hívják fel a "kollégákat", hogy csináljanak valamit, mert én több pénzt nem invesztálok ebbe a hülyeségbe az is biztos.

A levélről kaptam igazolást, hogy elküldték, elsőbbségi meg minden hülyeség, hogy tuti odaérjen.

Na már most, ha a rendőrség nem csinál semmit, tényleg lesz-a-rom.

Ha kell jöjjenek ki, leülöm azt az 1 napot, utána meg én feljelentem az Osztrák rendőrséget, hogy jogtalanul, a jelzésem ellenére ezt tették.

Egy bírósági ügyön, úgyis én kapnék igazat, hiszen bárhogy csűrjük-csavarjuk a dolgot, a büntetést igazoló fotón, nem az én autóm lesz.

Utána kérek egy kártérítést! :D :D

Tényleg abszurd ez az egész, hogy ennyire nem értenek hozzá, és ilyenek előfordulnak.

2017. márc. 5. 09:32
 35/38 anonim ***** válasza:
Te jó Isten :OOOO Idegileg nem visel meg? Basszuskulcs...
2017. márc. 5. 09:49
 36/38 veterán vas ***** válasza:

A helyedben már régen írtam volna egy levelet, az osztrákoknak, amiben kikérem magamnak a gyanúsítást. Azonnali jogorvoslatot kérnék zaklatásért és rágalmazásért. Jelezném, hogy a másolatot megkapta a magyar hatóság is, vegyék föl velük a kapcsolatot, én a továbbiakban nem vagyok hajlandó az osztrák közlekedésiekkel levelezgetni.

Ha tényleg igazad van, nincs mit veszteni.........

2017. márc. 5. 10:58
 37/38 A kérdező kommentje:

Az Osztrákoknak írtunk, akik viszonzásképpen kiküldték ugyanarról az esetről egy nagyobb összegű büntetést.

Ezért megyek be holnap újra a Magyar rendőrségre, és közlöm, hogy ez már túlzás, és tényleg nem fogok még egy ft-ot sem rááldozni.

Nyugodtan jöjjenek, vigyenek be, akár 1000eurós összegért is, utána meg én is feljelentem őket.

2017. márc. 5. 11:02
 38/38 anonim ***** válasza:
35%
Én erre az egész ügyre nem pazaroltam volna több energiát, mint, hogy írok nekik 1 db e-mailt, hogy hagyjaak békén és részemről lezárt az ügy.
2017. márc. 5. 13:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!