Új átverés (gyorshajtás, büntetés)?
Ma kaptam egy ilyen levelet.Az egészben az a legjobb, hogy az ország keleti részében élek(közel a határhoz), és életemben nem voltam még Ausztriában.
A levélhez nem volt kép csatolva.
Ugye átverés? :) Ajánlatos elmenni vele a rendőrségre, vagy hagyjam figyelmen kívül?
Keleten élek, közel a határhoz. :) Ez szerintem mindent elmond. Aznap, amikor az esetet "elvileg" rögzítették, az január 23, 23:58 perc
Na már most január 23-án a szokásos este 10 óra fele aludtam el, és hajnali 4-kor keltem 24-én.
A kulcsok nélkül valaki betört a garázsba, mindent kiiktatott, elment Ausztriába, majd azonnal vissza?
A benzint visszatankolta, a km órát visszapörgette, csak hogy engem megszivasson? :)
Az autót más nem használja.
Vedd fel velük a kapcsolatot! És menj el a rendőrségre! Plusz ingyenes jogsegély szolgáltatóhoz. Ha felhívod a számot, lehet, hogy fel sem veszik. Az e-mail címre, pedig írd meg, hogy az autód a kérdéses időpontban a garázsban volt! Kíváncsi vagyok a fejleményekre, mert ez nagyon dühítő
"Osztrák köztársaság " magyarul?
Magyarul írt levél osztrákiából?
Bocsánat azt kihagytam, hogy elvileg Bécsben mértek be, na már most Bécsig az út több, mint 6 óra lenne. Nekem meg hajnali 4-kor ugyanúgy itt állt az autó a garázsban. :)
Ez az egy autóm van, már több, mint 4 éve nálam van.
Azt hiszem, akkor tényleg bekell menjek a rendőrségre. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!