Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Luxus autót 4 millióért?...

Luxus autót 4 millióért? Igen! (többi lent)

Figyelt kérdés
Nos, autó vásárlás előtt állok, a Chrysler 300c és a bmw e65 730d között gondolkozom. Melyik jobb? Megbízhatóbb? Melyiknek mi a gyenge pontja? Fontos a kényelem, nagy hely és az erő. Olyan emberek véleményére vagyok kíváncsi, akik rendelkeznek ilyen ár fekvésű autóval. Más is szóba jöhet, kivéve audi és merci. Építő jellegű hozzászólásokat köszönöm!

2017. febr. 10. 16:54
1 2
 11/16 anonim válasza:
Én egy 300c-t hajtok, szerelmes vagyok belé, vezetési élményben is üti az általam próbált luxusautókat a Teslán kívül. De ha csak ennyi pénzed van, ne vedd meg. Ötmillió alatt csak hulladékot fogsz kapni, ráadásul lekvárból van az egész autó. A fenntartási költsége nagyon magas, a Pappasnál azt mondták, tényleg kitűnő autó, ha épp ne szervizben van. Hárommillióért vettem, másfél év alatt beleraktam még 4,5 milliót. Ebből 3 millió színtiszta szervizköltség volt, olyan ad hoc gondokkal, amit csak el tudsz képzelni és olyannal is, amit nem. Minden héten volt szervizben hónapokig. Ha nem figyelsz rá, tönkre fog menni, de ha rendben tartod, iszonyú jó. A többi pénz értelmes tuningra ment, még senki sem hagyott ott, de ha rálépsz erre az útra, sosem lesz kész. Vagy látszatautó lesz kamu Bentley-s ráccsal vagy egy igazán jó autó, de akkor számíts rá, hogy havi 300 ezret rá kell költeni, míg teljesen rendbe nem hozod. Ha van rá pénzed, akkor az egyik legjobb autó lesz életedben. Ha nincs, akkor gyűlölni fogod. Mindenkinek tudnia kell magáról, mi fontos neki és mit engedhet meg magának.
2017. febr. 10. 23:05
 12/16 anonim ***** válasza:
Phaeton annyira jó autó, hogy utánad vágják jobb helyeken. Nem véletlen ennyi az ára. VW egyik, ha nem a legelfuseráltabb autója.
2017. febr. 11. 14:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Látom szidják mostanában a neten a Phaetont, de hogy miért rossz, azt senki sem tudja megmondani.
2017. febr. 11. 16:42
 14/16 anonim ***** válasza:
Én egy szakmabelitől hallottam hogy tele van az az autó gyerekbetegségekkel. Ráadásul ismert egy tulajt, akinek a lakhelyétől kb 100km-re kellett vitetni szervízbe az autót, mert a hiper szuper exkluzív Phaeton-t nem szerelhetik ám akárhol.
2017. febr. 11. 16:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Mazda7
2017. febr. 11. 17:29
 16/16 anonim ***** válasza:

14-es

Ez igencsak meggyőző, most jut eszembe, én is hallottam az unokatestvérem szomszédjának a nagybátyjától, hogy nem túl jó.....

2017. febr. 11. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!