Luxus autót 4 millióért? Igen! (többi lent)
egy fél évig szaladgáltam egy e65-tel, kölcsön kaptam
nagyon csendes volt, 200nál sem volt hangja, nagyon szerettem
a fél év alatt gond nem volt vele, egyedül az elektromos combtámasz motorja adta meg magát az utasoldalon
Chrysler az egy giccs csupán, amúgy egy nagy szar.
BMW E65 az már rendben van, de elég agresszív a formavilága, nagyon csúnyán néznek rád az emberek (nem mintha egy A8-ban jobb színben tűnnél fel). Az E65-nek szerintem nagyon csúnya a belseje, ahhoz képest, hogy milyen kategóriát képvisel. Amúgy nagyon jó autó.
De: Én Audi A8 3.0 TDI-t javasolom (vagy 4.2 TDI ha bátor vagy). Ja, hogy az kizárva, oké. Pedig az lenne a jó választás.
Még tudom ajánlani a Lexust, vagy a VW Phaetont. Mindkettő nagyon jó autó, a Phaeton egészen visszafogott, de simán hozza azt a luxust és kényelmet, mint egy 7-es BMW. Ha ezek sem tetszenek, akkor a 730as BMW-nél maraadj.
A Chrysler az egy nagy opel. Ember neked egy lelakott használt opel mitől luxus ?
Különben meg van autóm ami már 4 milliót ér csak, a másik meg a dupláját is lazán, de sajnos nekem sincs luxus autóm.
"a Phaeton egészen visszafogott, de simán hozza azt a luxust és kényelmet, mint egy 7-es BMW"
Ja,csak egyszer kelljen rajta vezérlést cserélni csak...
Hallott ötlet volt már a tervezőasztalon.
Ott az A8,ami könnyebb,és jóval egyszerűbb a javítása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!