4 millióért új alsóközépkategóriás vagy használt felsőkategóriás autót?
Figyelt kérdés
Átlagos felhasználásra, átlagos igények2017. febr. 10. 06:50
1/27 anonim válasza:
Én ennyiből (sőt kevesebből:3M) 4 éves használt közép-középkategóriát vettem garanciával. Skoda Octavia.
2/27 anonim válasza:
3ert valami hasznalt alsokozep, es marad egy milla barmire.
3/27 Tomcatters válasza:
4 millaert inkabb valami hasznalt kozepkategorias autot vegyel szerintem
4/27 anonim válasza:
Egyiket se!
Alsóközépkategóriásból, valami értelmesebb márkából, típusból csak valami fapad, alap felszereltségűt kapsz. De ha az igényeidnek megflele, hogy négy kereke van gurul és új, akkor mégis inkább ezt.
10-15+ éves 200.000+ km-es felső kategóriást nem vennék.
Inkább egy 2-3 éves jól felszerelt, esetenkélnt még garanciális alsóközepest!
5/27 anonim válasza:
Új Swiftet 3-ért vagy Dacia Logan MCV dízelt 4-ért. Mindkettő keveset fogyaszt és nagyon olcsó a fenntartásuk. Ennyiért bármilyen más menő autót is vehetsz , de azokra sokkal többet kell majd később költened. Engem már nem érdekel az autók presztízse és elegem is lett a trehány, átverős szerelőkből.
6/27 A kérdező kommentje:
oks köszi a tanácsokat akkor egy 3-4 éves kocsit veszek
2017. febr. 10. 09:04
7/27 anonim válasza:
Ha kicsik az igényeid új alsókategóriásat. Ha valamennyire van akkor pár éves középkategóriát.
8/27 anonim válasza:
Vennék egy BMW e39 m54b30 -t kintről ami tipptopp és sok extrás. Korszerű, kényelmes, megbízható és szmogriadónál sincs gond.
Ami pénz megmarad eltenném másra.
9/27 anonim válasza:
[link] ez azért nem "gyenge" felszereltségre és képeken állapota is szép, km se sok korához képest, még ennyit simán elfut ismerve azt a kocsi és motor típust meg a hazai állományt.
10/27 anonim válasza:
Mindenkinek az az álma, h 3Mért vegyen egy 15 éves lefingott bmw-t.
Többiek véleményét adom amúgy, 2-3-4 éves corolla,civic,focus,octavia vennék én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!