4 millióért új alsóközépkategóriás vagy használt felsőkategóriás autót?
Nézted te mit linkeltem?
Nem egy 500euros lefingott 525tds t alapkivitelben!
Jah 2-3éves corolla...
Se állófűtés, se automata, se memóriás üllés.120km/h nál már elviselhetetlen zaj az utastérben, míg abban a bmw ben autópályán 180körül is síri csend. Biztonságát is nézd meg egy balesetnél.
Részletezd kérlek a linken lévő hirdetésben annak az autónak melyik része a lefingott és melyik része tud műszakilag kevesebbet a 2-3éves fapados corollánál.
Állófűtés miatt még a téli hidegindításoknál se kopik a motor, mert már meleg és hosszútávon autópályán alig forog, míg a corolla szétpörög. Előzéseknél se kell gondolkoznod beférsz e és lesz e elég időd!
#13: amit linkeltem az még 10év múlva is ha lelakod addig, iszonyatos pénzért eladható ha elbontod extrákra vagy egyben eladod veterán mániásnak aki majd rendberakja.
Üzemeltetés, karbantartás terén meg mindenre kell költeni. Egy új skoda olajcseréje mennyi is márkaszervízben? Kitoltad a kapun, beleültél már több száz ezer Ft t buktál rajta és még 1km t se mentél vele! Idősebb alsóketegóriás alap kocsikat meg jó, ha elbírod majd adni 200-300ért, akkor mennyit is buksz rajta 5-10év alatt? Az a keveset futott és individual kivitelű nagymotoros 30i amin nem fog sokat bukni csak üzemeltetésnél drága a 10l/100km benzin meg kell bele 6gyertya és 6liter olaj meg sok szilent a futóműbe, stb.(de ez üzemeltetési költség ami újkorában is megvolt).
Az új autónak akkor van értelme, ha olyan extrákat akarsz, amiket más nem kért bele, és használtan nem lehet kapni. De úgy, hogy veszel egy fapados bármit, nem sok értelme van. Mi vettünk egy Opelt újan, nincs nagy felszereltsége, de a 10 évvel idősebb Volkswagenem sokkal jobban szeretem. Sokkal több extra van benn, erősebb, jobb az anyaghasználat belül, és még sorolhatnám.
Nézegettem a Golf 7-eseket, és valószínűleg újat fogok venni, de ez még jó pár évvel arrébb van. Senki sem kér komolyabb hangrendszert ezekbe az autókba, mert sajnálják rá a pénzt. Nekem pedig fontos, és egy új autónál már nem nagyon lehetséges az, hogy bekötök egy mélyládát erősítővel, meg kicserélem a hangszórókat. A fejegységet szinte esélytelen kicserélni.
A másik a sportcsomag, ami nagyot dob az autó külsején/belsején, kényelmesebb üléseket kapsz hozzá, és mégse kéri hozzá senki, így használtan ilyet se lehet találni. Meg persze az autó színe. Mindegyik fehér vagy szürke. Mennyivel szebb mondjuk egy kék, amivel kitűnsz a tömegből is.
Én a helyeden új autót vennék mert van rá garancia, nincs visszatekert km, eltitkolt hiba, rommátört felújítót kaszni, stb.
Tény hogy sokat veszít az értékéből 1-2 év alatt de ki mondta hogy 1-2 év után el kell adni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!