4 millióért új alsóközépkategóriás vagy használt felsőkategóriás autót?
Figyelt kérdés
Átlagos felhasználásra, átlagos igények2017. febr. 10. 06:50
21/27 anonim válasza:
Na megjöttek megint a bmw fanok. Tudjátok van, akinek nem csak menőzésre kell az autó, úgyhogy nem muszáj orrba-szájba javasolgatni a 15 éves nímetbűl behozott zsákbamacskákat, csak azért, mert kék-fehér embléma van rajta. 4 millióból egy gyönyörű toyota camry-t is lehet pl. venni, ami felszereltségben, tartósságban, kényelemben és minőségben hazavágja ezeket.
22/27 anonim válasza:
BMW fanok? En csak 1 valakit lattam aki BMW t ajanlott :D
23/27 anonim válasza:
Már vártam egy ujabb japán fant aki beszól a bmw re.
Japán drágább és kevesebb van.
Közel ilyen árban 2db lexust találtam ami megközelíti felszereltségben és méretben azt a bmw t.
árban, évjáratban, futásban kb. ugyan ott, felszereltségben és eladhatóságban jóval alatta, illetve üzemeltetési költségben felette!
Értem én azért visz magával cseresznyét a nyuszika, mikor felmászik a jegenyefára, mert cseresznyét akar enni a fa tetején!
24/27 Tomcatters válasza:
Konkretan en ezt ajanlom 4 milliobol
nekem 7 van en azert nem cserelem le, mert sokat buknek rajta, nem tud semmivel sem tobbet a 8 gen :D Csak szebb :D
25/27 anonim válasza:
Hahu-n 3m ért már 450h-t kapsz... De én nem is lexusról beszéltem. Ennyi pénzből újabb toyotát vagy hondát kapsz, méretbe kb ugyanaz, vagy még nagyobb, felszereltségbe jobb, fenntartási költsègnél meg persze h a lexus drága, de a honda, toyota sokkal olcsóbb.
26/27 anonim válasza:
27/27 anonim válasza:
4 millából még nem jön ki egy tisztességesen felszerelt, erős és kényelmes alsó-közép autó, viszont 3-4 évesek közül ennyiért már fullos Passatot, Mondeót, Honda Accordot, vagy bármi hasonlót tudsz venni, ami azért nem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!