1.1 millióért milyen autót éri meg venni?
Én pl egy ilyen autóban gondolkodtam : [link]
Sok rajta a műszaki .. Dízel így a fogyasztása sem olyan sok mint egy benzinesnek. És így képek alapján jónak is tűnik. Vaagy ilyen árban más autómárkák között nézelődjek ?
Akkor is jó lesz amikor 250-300 ezret fog kóstálni egy kettőstömegű csere,meg amikor vehetsz új porlasztókat,darabját 25-50 ezer között,na meg a turbófelújítás és az adagoló?Mindezt BMW áron.
A kocsi előélete nincs leírva,de vagy városba kínozták,vagy tekert az órája.Viszont legalább nem behozott.
A műszaki meg irreleváns hogy meddig érvényes,tekintve hogy 1db gumi többe kerül rá mint egy műszaki.Ha nincs rá éves szinten 300-400 ezred,akkor felejtsd el.
Mész legalább évi 25 ezret,hogy megérje egyátalán dízelben gondolkodni?
Az ilyen korú BMW-re, évi 600-800 ezret kell ráköletni. Ha rossz azért, ha nem, akkor azért, hogy szinten tartsd.
Dízel keveset fogyaszt, viszont ha gond van a motorral 100 ezrekben mérhető a hiba javítása.
Én futásra inkább 400 ezer körül mondanék.
Nehezen hiszem el, hogy napi 50 km-re használta a gazdája. Mert napi 50 km-re nem veszek dízelt.
évi átlag 18000 km-et mentek vele. én sem megyek többet a dieselemmel, sőt napi átl. 35 km. Hétvégén 100-150.
j-s rendszám valószínűleg 2005-ben hozták be külföldről. Nem mindenki megy évi 50-60000 km-et a kocsijával.
Csak azért használok dieselt, mert szeretem a menet dinamikáját! Mások is lehetnek így vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!