Srác980123 kérdése:
Milyen autót vegyek fél millióért?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Friss jogosítvánnyal rendelkezem.
Első kocsinak milyet ajanlotok?
2016. szept. 26. 13:43
3/10 BiTOPro97 válasza:
Autópályára, országúti, városi használatra milyen arányban?
4/10 Badattitude válasza:
Ennyiért már kapsz egy megfelelő minőségű, 16 szelepes Puntót klímával. És még szerethető is. Gombokba kerül hozzá az alkatrész, pont annyira virgonc, amennyire elvárható egy első autótól.
5/10 anonim válasza:
6/10 A kérdező kommentje:
Suzuki swift
Opel corsa b,c
Skoda fabia
(Mindenkepp ferdehátú)
2016. szept. 26. 16:09
7/10 A kérdező kommentje:
Városi használatra.. munkába járásho..
2016. szept. 26. 16:15
8/10 BiTOPro97 válasza:
Tökéletes listát írtál.
Swift baleset biztonságilag városi kisautónak még elmegy, a Fabia amit én leginkább tudnék ajánlani.
Csere alkatrészek miatt nem íróm ide a távol keleti lehetőségeket. - bár részben arra ott van a bontó.
Én első három autómra szoktam mondani bontószökevények, mert az autók harmadrész onnan álltak össze ebben a kategóriában, de saját és családi segítséggel javítva főként.
9/10 BiTOPro97 válasza:
Ja és benzinest!
Szerencsémre, nekem mindig volt vidéki utakra kölcsönautó lehetőségem. Bár erre sok helyen fater is oda adja az esetleg autóját. - nálam ez az opció nem játszott, az húgom kapta meg.
10/10 anonim válasza:
Városba elég a régi Swift, ott még talán túlélheted az ütközéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!