Milyen autót vegyek 1-1,2 millióért?
A keret 1-1,2 m ft plusz atiratas, stb.
Kitetel: dízel , 1.9 vagy 2.0. Amit néztem Audi a3, 1.9 tdi, vw golf 4-5. Eddig az audi a befutó , kintről hoznank be. Velemenyek? Jó autó az audi ? Esetleg kinézetre hasonló autókat is mondhatok, ami belefér a keretbe és megérné .köszi
Biztos elő fog kerülni itt ajánlgatott BMWtől kezdve Lexusig mindenféle de gondolni kell a fenntartásra és arra is hogy ezek megvásárláskor milyen állapotban lesznek.
Egy prémiumabb márkájú autó relatívan drágább mint egy átlagosabb autó. Ez azt jelenti hogy az Audi ugyanezért a pénzért gyengébb állapotban lesz mint a Golf. Ezért mondanám hogy ebben az árban a prémiumot el kell felejteni és a Golfot kell választani. Abban is ugyanaz a TDI motor lesz csak sokkal jobb megkíméltebbet fogsz tudni venni belőle. Nekem ezek közül amúgyis a Golf tetszik jobban ezért is ajánlanám.
Használnám vegyesen, rövid,hosszú távra, nem akarok túl nagy autót, ezért az ilyen fajták érdekelnek. Külföldről hozatnám be, mert van kint ismerős aki ezzel foglalkozik, és szerintem úgy érdemesebb lenne. Nem versenyezni szeretnék vele, de azért ne egy lomha dög legyen :)
Az Audi A3 1.9 PD TDIvel sok baj van? A sima TDI jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!