Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek 2 millióért?

Milyen autót vegyek 2 millióért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Autó vásárlása előtt állok.

Most egy 1.0 swiftem van , soha nem volt semmi baja , de úgy érzem kinőttem.

Nézegettem a 3. generációs swiftet , skoda fábiát stb.

Megbízható , viszonylag kis fogyasztású( mostani swiftem 5- 5,5 körül eszik) autót szeretnék 2010 től felfelé max 2 millióig. Szerintetek milyen alternatívák vannak még , amit érdemes lenne megnézzek?Fontos az olcsón fenntarthatóság is.

Előre is köszönöm a segítséget!

2016. jan. 30. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Hyundai i30. Nem túl nagy autó, 2 millióért már kapsz, nem eszik túl sokat, és nem nagyon szeret elromlani. Azt nem tudom, mennyibe kerül a fenntartása, de megér egy kis számolgatást.
2016. jan. 30. 20:55
 2/6 anonim ***** válasza:
Külföldről magam hoznék be japán gépet, komoly családtól szervízkönyvest .
2016. jan. 30. 20:55
 3/6 anonim ***** válasza:
32%
Koreait , olaszt , franciát csak ajándékként fogadnék el . A szerelésük bonyolult , alkatrész az még kapható hozzájuk de nincs értékük .
2016. jan. 30. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Mi nemreg vettunk autot, par szazassal volt nagyobb a keret: i30, Cee'd, Golf, Ibiza,(tovabba nalam egy uj Logan is jatszott) kozott nezelodtunk, Golf lett vegul, de majdnem fel ev forum es szaksajto olvasgatas utan ezekrol az autokrol nem olvastam sok rosszat.
2016. jan. 30. 21:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Dacia Logan
2016. febr. 8. 22:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Egy Kia Ceedet, vagy egy Mercedes Pontont.
2016. okt. 2. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!