Milyen autót vegyek 2 millióért?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Autó vásárlása előtt állok.
Most egy 1.0 swiftem van , soha nem volt semmi baja , de úgy érzem kinőttem.
Nézegettem a 3. generációs swiftet , skoda fábiát stb.
Megbízható , viszonylag kis fogyasztású( mostani swiftem 5- 5,5 körül eszik) autót szeretnék 2010 től felfelé max 2 millióig. Szerintetek milyen alternatívák vannak még , amit érdemes lenne megnézzek?Fontos az olcsón fenntarthatóság is.
Előre is köszönöm a segítséget!
2016. jan. 30. 20:50
1/6 anonim válasza:
Hyundai i30. Nem túl nagy autó, 2 millióért már kapsz, nem eszik túl sokat, és nem nagyon szeret elromlani. Azt nem tudom, mennyibe kerül a fenntartása, de megér egy kis számolgatást.
2/6 anonim válasza:
Külföldről magam hoznék be japán gépet, komoly családtól szervízkönyvest .
3/6 anonim válasza:
Koreait , olaszt , franciát csak ajándékként fogadnék el . A szerelésük bonyolult , alkatrész az még kapható hozzájuk de nincs értékük .
4/6 anonim válasza:
Mi nemreg vettunk autot, par szazassal volt nagyobb a keret: i30, Cee'd, Golf, Ibiza,(tovabba nalam egy uj Logan is jatszott) kozott nezelodtunk, Golf lett vegul, de majdnem fel ev forum es szaksajto olvasgatas utan ezekrol az autokrol nem olvastam sok rosszat.
6/6 anonim válasza:
Egy Kia Ceedet, vagy egy Mercedes Pontont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!