Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Sportos kinezetu autokat...

Sportos kinezetu autokat tudnatok irni? Tobbi lent

Figyelt kérdés
kb 2 milla a felso hatar. 5 ajtos ferdehatu kellene. nagyon tetszik az Alfanak a 147 ese. Nagyon megfogott a morcos orra. De sajnos eleg sok rosszat olvasok rola. Tudnatok morcos sportos autokat irni? koszonom

2017. febr. 4. 21:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
most nem jut eszembe ilyen de a toyotánál is vannak szép példányok
2017. febr. 6. 14:45
 2/12 anonim ***** válasza:
vw scirocco
2017. febr. 6. 14:52
 3/12 anonim ***** válasza:
*bar az nem 5ajtos :S :D, de a kinezete miatt nem erdekelne engem.
2017. febr. 6. 14:53
 4/12 anonim ***** válasza:

** jaj es talan 2 millaert meg nincsen - de mar kozelitessz az arahoz

vagy pedig toyota celica 2000 -s kinezetu

vagy astra h szerintem eleg jo, de abbol akkor a gtc fajta.

2017. febr. 6. 14:56
 5/12 anonim ***** válasza:
5 ajtos, ferdehátú, de sporkocsi... már az nem kell, hogy végtelenül megbízható legyen és 4 literrel beérje? Ne a fellegekben járj. A 147 egy rakás szar. A "morcos" seat baromira nem sportos. Továbbá a "szmókendsarm" hülyegyerek golfok sem sportos autók. Írta itt egy válaszoló: celica. Annak is csak a kupé forma ad sportosságot, mert belül gyengécske, de az egy olyan autó legalább. Viszont nem kell elvárni, hogy keveset egyen és, hogy az alkatrészek olcsók legyenek. Írták még az astra-kat. Igen csinoskák a kupék abból is és a 3 ajtós modellek. 5 ajtó = nem sportos kinézet. Elnézést, bizonyára sokak lelkébe gázoltam, de ez az igazság.
2017. febr. 6. 17:37
 6/12 anonim ***** válasza:

Nekem ezek tetszenek:

-volkswagen corrado vr6

-volksvagen scirocco

-volkswagen golf 1 gti

-audi tt mk1

-opel tigra

-opel calibra

-opel astra g coupe bertone

Nyilván vannak nagyon szép japán,olasz,francia,stb.autók is,de nekem azok nem jönnek be,de ezek se annyira,én az öreg luxus német óriás bálnákra bukom(pl:audi a8 d2,bmw 7,mercedes s600).

2017. febr. 7. 01:19
 7/12 A kérdező kommentje:
Akkor pontositom a kerdest :-) 5 ajtos es lehetosegek szerint sportos(abb) kulso. Sajna az 5 ajto fontos ugyhogy az ilyen autokbol kellene a legjobbat kivalasztani. Koszi aki irt varom a tovabbi javaslatokat. Ja es dee.. jo lenne ha megbizhato lenne.
2017. febr. 7. 13:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Akkor audi a8 d2 jó lehet 4.2-es motorral,ez sportis és elegáns is egyben,de a passat w8 se rossz,vagy bassat b4 2.9 vr6 dohc,mindegyik ötajtós és sportos,amúgy ez egy olyan kategória amire szinte lehetetlen választ adni.
2017. febr. 7. 15:25
 9/12 A kérdező kommentje:
Sajnos en sem talalom a megfelelot. De az 5 ajto muszaly. Ha mar kocsit veszek olyat szeretnek ami nem tipikus anyu kedvence. Sajna nem tudom jol leirni. Alfa147 de sajna csomo rosszat olvasok rola es rengeteg a behozott kulfoldi. Seat Ibiza is tetszik de meg nem tudom hova tenni, van aki diseri van aki nem. Golfok esetleg? Melyik mennyire megbizhato?
2017. febr. 7. 20:19
 10/12 anonim ***** válasza:
golf 5 gti,csak meg kellene hozza tenni szerintem
2017. febr. 9. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!