Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tudnátok javasolni kezdőso...

Mit tudnátok javasolni kezdősofőrnek, aki eddig extrém rövid autó helyett most szép hosszút vezet?

Figyelt kérdés

2 napja jött meg a jogsim.

Kis Fusionon tanultam ,míg nem tudom első kocsimat megvenni,addig faterét használnám (ő kamionozik,hétköznapokon nem használja),egy sedan 2007 passat...

Azért fura ,hogy szélesebb elől hosszabb és "van hátulja".

2017. jan. 28. 18:37
 1/5 anonim ***** válasza:
42%
Flexeld le a hátulját, akkor rövidebb lesz.
2017. jan. 28. 18:43
 2/5 anonim ***** válasza:
53%

Nekem Passat kombit kellett a mini tanulóautó után :) Szóval átérzem.

Legtöbb esetben nem számít a hossza.

Amire kell figyelni.

- párhuzamos parkolásnál nagyobb hely kell, de ez szemmel látható

- szűk helyen, kis utcában való kanyarodásnál ki kell engedni az elejét jobban, hogy a hátuljával ne kapd el a padkát

- ha "akadályon" kell áthajtani, magasabb bukkanó, parkolók előtt lévő felhajtó (nem tudom, mi a neve), akkor nem szabad egyenesen átmenni ezeken, mert elkapja az alját

2017. jan. 28. 18:53
 3/5 anonim ***** válasza:
66%
Vegye figyelembe, hogy mekkora járművet vezet és ne a megszokásokra alapozzon.
2017. jan. 28. 18:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Inkább a nagyobb tömeg,az ami szokatlannak tűnhet elsőre,nem pedig a méret.
2017. jan. 28. 19:25
 5/5 anonim válasza:

Átérzem.

Én Toyota Yarison és Aurison tanultam vezetni, nekünk pedig Skoda Octavia Kombink van. ELeinte nagyon szokatlan volt, tényleg mindenhol érezhetően nagyobb hely kellett neki. A kettes szépen leírt mindent.

A kanyaroknál tényleg vigyázz vele, na meg parkolásnál is. Ne csak megszokásból állj be vele valahova, hanem gondolt át (szemmértéket alkalmazva), hogy valóban megfelelő méretű-e a parkolóhely.

Sok tükörhasználat és egy kis tapasztalat a vezetésében, és hamar meg fogod szokni ezt a méretet is. Hajrá! :)

2017. jan. 28. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!