Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Írnátok extrémebb helyeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írnátok extrémebb helyeket (rövid sztorival), ahol csináltátok?

Figyelt kérdés

2016. júl. 19. 21:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Várban, kocsiban, házibuliban a fűben, erdőben :)
2016. júl. 19. 21:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig csak a kertben csináltam és egyszer megláttam hogy a szomszéd kukkol

De ugyanúgy folytattuk a barátnőmmel, neki nem szóltam róla

2016. júl. 19. 21:57
 3/9 anonim ***** válasza:
9%
Mekibe egyszer kajáltam oszt' a sültkrumplit belemártogattam a hálápenyóba. Azt mondták haverjaim ,hogy ne tegyem ,mert akkorát fogok fingani ,hogy kitiltanak a mekdonálcból...megtettem. Csodálatos volt és azóta a biztonsági őr mindig elkerget ,ha be akarok menni.
2016. júl. 19. 21:58
 4/9 anonim ***** válasza:
Reptér mosdó (volt higiéniai gél), erdő, park, mozgó autó, iroda, stb.
2016. júl. 19. 22:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Családi ház kertjében jöttek mentek a többiek mi meg kocsiban csináltuk. Nem buktunk le. De volt olyan hogy a tornácon szintén voltak otthon nem is kevesen. Szőlösben, rokon nyári "konyhájában"

Anyósomék nappalijában szintén otthon voltak.

2016. júl. 19. 22:21
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kórházban feküdtem de már nagyon kívántuk egymást, így a szoba zuhanyzójaban voltunk együtt.
2016. júl. 19. 22:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Héven, dunába, erdőbe, kórházba. 23/l
2016. júl. 19. 23:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Erdő
2016. júl. 20. 00:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Kollégiumi tanulószoba. Épp egy kolis buli volt és megkívántuk egymást, a barátnőm felvetette, hogy szeretne szexelni, de mivel a szobatársaim bent voltak, ezért felvetettem, hogy mi lenne ha oda mennénk, mert már hallottam mások is csinálták ott. Végül félbe kellett szakítani, mert valószínűleg nem voltunk elég halkak és kopogtattak az ajtón, mi meg inkább nem kockáztattunk :D
2016. júl. 20. 01:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!