Jó fodrász Budapesten aki tud pixie frizurát vágni?
Igen! Én is ott vágattam a hajam pixie fazonra és hihetetlenül elégedett vagyok vele! A honlapon tudsz időpontot foglalni: [link]
Gáti Évát tudom ajánlani, akihez járok! Kb 10 éve ebben a neves szalonban dolgozik és szerintem nagyon tehetséges.
Nekem is barna, hullámos, mell alá érő hajam volt, de valami vagányabbat akartam. Mivel előtte is vágta már a hajam, tudtam, hogy rábízhatom magam és annyit mondtam neki, hogy vágjon nekem valami rövid frizurát, ami szerinte jól állna. Teljesen eltalálta azt a fazont, formát és stílust ami nekem előnyös úgy, hogy azt is figyelembe vette, hogy nem akarok időt szánni a hajformázásra.
Persze ha konkrét kérésed van, akkor annak megfelelően vágja le a hajad. :) A legjobb szerintem, ha képet is veszel, hiszen a pixie fazonon belül is van még sok alkategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!