Magasfényű polírozót tudnátok ajánlani műanyagra?
Ilyennel szoktak polírozni,de ez kit-ben baromi drága. [link]
Valahol olvastam,hogy a polír papírok önmagukban olcsóbbak, mert 100 Forintokért lehet kapni levélben. Elvileg 500-as 1000-es és 2000-es szokott lenni,legalábbis egy másfajta kitben azokkal találkoztam,de a polírozó pasztát honnan tudod beszerezni,nem tudom. Talán barkácsboltokban próbáld meg. A kicsiktől a nagyokig.UV állóságot nem nagyon tudod megoldani, mert ebben is van egy kendő,amivel a végén át kell törölni,és az tesz "ragyogóvá" a felületet,állítólag az ad is valami védelmet, de azért évtizedekre ne számolj. Több embertől hallottam, hogy egy ilyen polírozás kb. 2-3 évig tart,aztán megismétlendő. De lehet hogy csak a halogén égő miatt van,azt nem tudom. Neked a műgyanta ékszerek nem lesznek sem folyamatosan napsütésben,illetve nem világítja a másik oldalról egy 60Wattos halogénégő sem. Remélem sikerült valamennyire érthetően leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!