Milyen családi sedán/kombi autót tudnátok ajánlani 1,5 millió forint körül?
illetve még 1 másik az 1 ford mondeo 2007es abbol csakis benzin. 1.6.
de ahogy néztem lehet inkább 2millió lesz az a 1.5 millió.
találtam még egy párat. véleményt szeretnék kérni indokokkal.
Elsőnek talán azzal kezdeném, hogy mire lenne használva. Úgy döntöttem, hogy a kombit választom praktikusság szempontjából. Sűrűn pakolászok, így ez nem lenne akadály. Akár nyaralni, lehessen pakolni az autóba. jelenleg egy dacia logan 2004-es 80le-vel bír. jussak el A-ból B-be. Az, hogy 10 perccel később az nekem nem hátrány. Bár előzésnél észrevenni, hogy elkelne a plusz lóerő így valamivel erősebbet szeretnék. Ismerősömnek van egy 1.6os ford focusa 116le az egész szépen megy.
az opel astra j sport amiatt kedvezőtlen mert, hogy nehéz a súlya.1,4 101le más egyébb hátrány esetleg?
És a következők:
Ford focus 2010+-1,2 1,6 101 és 116le. mennyire kevés lenne az a 101 le? 1249kg Amit tudok róla, hogy igénytelen és megbízható autó. (benzines)
opel insignia 1.6 116le 1610 kg.
volkswagen golf 6 1,4 tsi 122le 1319kg talán még az 5ös is szóba jöhet. kinézet alapján egyértelműen a 6os.
Legfőbb a megbízhatóság és fogyasztása normalis használat mellett a városi 8-9.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!