Tudnátok nekem segíteni? Most vettem skoda feliciátés az a gond, hogy a motor picit fullad indításkor. Ha az egyik kábélt lehúzom, tökéletesen megy, de viszont vezetésnél.
Kuplungtárcsa elköszönt,kábelcserét pedig nem tudsz WD40-el helyettesíteni
Gratulálok,jó vétel volt!
Ahogy #1 írja: a kuplung.
Odalépsz neki, nem bírja átvinni a nyomatékot és elforog - a motor fel tud pörögni, de a kocsi nem lódul meg. Leveszed a lábadat a pedálról, esik a fordulatszám, egyszer csak odaér, ahol elég kicsi a nyomaték és át tudja vinni, ott meg tud tapadni és utána amíg nem léped át újra a határt képes megfelelően működni.
Valószínűleg elkopott és csere következik. Gondolom lehet állítani, de első tippre azt mondanám, hogy amennyit lehetett azt az eladó már kihasználta.
Ha ezt nem vetted észre ott és nem alkudtál rá, akkor várhatóan fog még előkerülni ez-az amit javítani kell.
Köszönöm szépen mindenkinek a választ. Azóta már volt kuplungcsere meg hasonlók. Viszont valószínűleg mint utólag megtudtam,a lamdaszonda volt sok dologért a ludas.
Utolsó: 200 euró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!