Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Cross motor vagy enduro? Nem...

Cross motor vagy enduro? Nem tudom melyik lenne jo döntés, lent irok részletesen!

Figyelt kérdés
cross motor versenyezni szeretnék majd 1-2 év mulva , jelenleg egy enduro motorom van ami 50 ccm, maradjon meg az enduro motorom es ezzel gyakoroljak vagy legyen egy cross motorom inkabb ? azert nem tudok donteni mert cross palyara nem tudom ugye akkor elvezetni a motort....(16 éves lany vagyok)

2017. febr. 4. 19:23
 1/2 akos127 ***** válasza:

A legjobb dolog a világon enduró, tudod pályán is és közúton is használni.

16 évesen még nem állsz abban a helyzetben hogy furgonod legyen és eltudjatok menni pályákra motorozni hacsak nem egy picit idősebb fiú barátodnak, esetleg apunak lehet jogsija és autója és bevállalja.

Amit viszont ajánlok hogy lehetőleg átellene nyergelned a 125cc-re 4 ütemű v. 2 ütemű e az 50 nagyon gyenge ahhoz hogy huzamosan strapáld, sőt pár év és meg nagyobb 250 is még előnyösebb, jobban húz alulról, nem kell szétforgatni hogy mennyen.

Nem is kérdeztem, nagyon élretőrő típus vagy vagy csak szeretsz motorozni? Ez azért fontos mert ha élretőrő vagy és nagyon akarsz gyorsan, eszméletlen penge élen menni akkor cross, ha csak szereted a terepet de nem akarsz esni kelni sokat, enduró.

Remélem segítettem.

Hajrá!!!

2017. febr. 5. 10:36
 2/2 A kérdező kommentje:

Koszonom szepen a valaszt, igazad van:) az a baj hovy csak 50ese van jogositvanyom.

Yamaha dt 50ccm az jo fajta enduro ?:)

Koszonom elore a valaszt !:)

2017. febr. 5. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!