Lada első autónak? Vagy ha nem vagyok autószerelő inkább ne? Opel jobb döntés lenne?
Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy Lada(1.5) milyen első autónak? (18 éves vagyok)
Mert hogy annak lehet valami apró baja, amit ha mondjuk szerelő vagy egy ezresből (vagy épp tök ingyen) megoldasz, de ha elviszed valahova, akkor elkérnek 5000 ft-ot. (hallottam ilyet sokat)
Ha vennék ladát, olyan 120-140 körül nézegetném.
Második variáció:
Opel Astra F (1,4 vagy 1.6)
Úgy hallottam nagyon jó kis autó, nincs vele semmi baj szinte, motorja nagyon jó. Egyedül a rozsdásodás van amit hátrányként írnak, de az nagyon.
Ugye itt az a kérdés, hogy melyikből jövök ki jobban?
Szempontok:
-Fenttartás (adó, biztosítás stb.)
-Fogyasztás (főleg városban)
-Kényelem/ár arány.
Ez a két kocsi ugye eléggé különbözik mindenben.
Véleményetek?
Ha regényt írtok is elolvasom, mert érdekel minden. Nyitott vagyok amúgy más autókra is, de ha lehet a kérdésre válaszoljatok :)
Persze a végére odabiggyeszthetitek, hogy ti ezt meg ezt javasoljátok :)
Nem vagyok valami hű de nagy Lada fan, de 150-ért már elég normálisakat lehet kapni. Ennyiért az Astrát elfelejtheted ( külön árat ehhez meg nem írtál ) :)
Szerintem még gyűjtögess, ne kapkodd el.
Ha nem volt még i
olajos a kezed, felejsd el a Ladát.
Az opel egy fokkal jobb, de igazán jót 300 ért nem kapsz. Annál is bele lehet futni csinos dolgokba, komplett körbefékezés alsó hangon 100 ezer...és akkor a nem létező ergonómiáról, buta futóműről, nulla komfortról nem beszéltünk.
Persze ha csak ez a kettő játszik, mondhatok én bármit. Nem mondtad, mik az elvárások, így nehéz segíteni...
300ért lehet jó 20 évesnél fiatalabb autót kapni, alacsony költségekkel, kis fogyasztással...
Igen, de én nem tudom bütykölgetni :)
Ezért is írtam, hogy autószerelő stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!