Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lada első autónak? Vagy ha...

Lada első autónak? Vagy ha nem vagyok autószerelő inkább ne? Opel jobb döntés lenne?

Figyelt kérdés

Sziasztok az lenne a kérdésem, hogy Lada(1.5) milyen első autónak? (18 éves vagyok)

Mert hogy annak lehet valami apró baja, amit ha mondjuk szerelő vagy egy ezresből (vagy épp tök ingyen) megoldasz, de ha elviszed valahova, akkor elkérnek 5000 ft-ot. (hallottam ilyet sokat)

Ha vennék ladát, olyan 120-140 körül nézegetném.

Második variáció:

Opel Astra F (1,4 vagy 1.6)

Úgy hallottam nagyon jó kis autó, nincs vele semmi baj szinte, motorja nagyon jó. Egyedül a rozsdásodás van amit hátrányként írnak, de az nagyon.

Ugye itt az a kérdés, hogy melyikből jövök ki jobban?

Szempontok:

-Fenttartás (adó, biztosítás stb.)

-Fogyasztás (főleg városban)

-Kényelem/ár arány.

Ez a két kocsi ugye eléggé különbözik mindenben.

Véleményetek?

Ha regényt írtok is elolvasom, mert érdekel minden. Nyitott vagyok amúgy más autókra is, de ha lehet a kérdésre válaszoljatok :)

Persze a végére odabiggyeszthetitek, hogy ti ezt meg ezt javasoljátok :)

2014. márc. 5. 21:39
1 2 3
 21/23 Bajer ***** válasza:
Ültem párszor 1.4-es benzines kombi Opelben, nagyon tetszett, jó kocsinak tartom. Egy ideje vezetek 80'-as gyártású Ladát és jobbnak tartom az Opelnél. Persze csak azért mert megszerettem a retró verdákat. Javítani is szeretem, mindent a kézikönyvből tudok meg a szerkezetről. Neked az Opelt ajánlom, egy 4-5 éves Astra kis fogyasztású, környezetkímélő, szerintem kényelmes, csendes és ha nagyobb javítanivaló van rajta, sok olcsó és hozzáértő szerelő van főleg Pesten.
2014. márc. 23. 06:42
 22/23 anonim ***** válasza:
Hát 4-5 éves F-es astrát nehezen fog venni, mert 2002-ig gyártották őket...
2014. márc. 23. 13:48
 23/23 A kérdező kommentje:
Igen, ezen én is nagyot néztem.. :DD
2014. márc. 23. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!