Milyen nehezek ezek a mai sportmotorok? Amikor valaki elesik, alig bírja felállítani? Vagy csak Ők puhányok?
Néztem motoros bukásos videókat. Amikor elesnek ezekkel a 600-1000 köbcentis sportmotorkkal, és mennek oda, hogy felállítsák, alig bírják némelyek megemelni.
Olyan nehezek ezek? Vagy csak a motorosok nincsenek olyan kondiban, hogy Ők most sportmotorokat emelgessenek meg?
Ha jól tudom motoros vizsgán kérhetik hogy emeld fel a mocit.
Nekem erről az a véleményem hogy az ember csak olyan mocit vegyen ami alól ki is tud mászni és letudja magáról emelni.
egy versenynél más a helyzet ,ptt számítanak a másodpercek is.Mert úgy is visszapattan nyeregbe és megy tovább.
"Ha jól tudom motoros vizsgán kérhetik hogy emeld fel a mocit. "
Ilyen nincs XD Még egy simsont se lenne egyszerű felemelni, nemhogy egy 150-60 kg-os gépet(oktatáson azért nagyobbakat ritkán látni)
Felállítani, na az más tészta, de azt sem kérik(csak körbe kell tolni a motort hogy meg bírod-e tartani, de az is csak A korlátlannál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!