Kamionosok, mit tudtok felmutatni és hány év alatt értétek el?
Ingatlanok, készpénz, értékpapírok, stb.
Sok embernél látom, hogy évek alatt se tudott szinte semmit félretenni.
Ez a mit tudsz felmutatni dolog, ez nem szakma hanem pénzügyi nevelés és hozzáállás kérdése.
Egy kamionsofőr általában a minimálbér többszörösét keresi, de ebből még nem következik az, hogy úgy bánik a pénzzel, mint egy bróker vagy befektetési tanácsadó. PLusz náluk van rengeteg faktor ( távollét, egyedüllét ) ami egy idő után "pénzszóráshoz" is vezethet..
Nem igazán értem,a kérdés miért kamionosokra vagy kihegyezve, mások is keresnek annyit vagy többet és ugyanúgy szórják a lóvét :D
Hm, érdekes kérdés, de hiába keres jól az ember, ha távol van, és az otthont őrzi egy pénzköltő automatika(feleség+gyerekek)
Legalábbis ezt a verziót ismerem, nekem szerencsére ilyesmi nincs, nem is tervezek.
De van olyan verzió is, amikor a feleség is jól keres, na ott látszik bőven, hogy jól élnek, ilyet is láttam.
Tény, hogy jól keresünk, de azért nem milliárdosok a kamionosok.
Nincs napi problémám, nem kell néznem az árcédulákat a boltban, ha akarok, ma este vagy bármikor étteremben eszem a családommal, el tudok menni nyaralni, van egy kis tartalék is félretéve. Ha elromlik valami, háztartásban, kocsival gond van, nem kell kétségbeesnem, miből fizetem ki. Ez nem egy nagy dolog, de ma Magyarországon sokaknak mégis az.
Van két kocsim, három lakás, egy kiadva, de azért pl. új autó vételére én is évekig készülődök.
Hiába a relatíve jó bevétel (magyar viszonylatban a feleségem is jól keres), de sok a kiadás, idős szülőket támogatni, gyereket nevelni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!