Kamionosok, mely cégeknél tapasztaltátok, hogy állóklíma is van a flotta gépein, vagy melyik cégnél van engedélyben a szakaszos klímázás járó motornál?
helyi vállalkozónál voltam,ott : "ha fizeted ,klímázhatsz járó motorral" elv volt,álló klímánál kiröhögtek,majd megkaptam,hogy azt tetetek a kamionra amit akarok,ha fizetem a helyreállítást is.
Amíg kellemes ,20 max 25 fok körül van a hőmérséklet elviselhető volt,de nyáron kibírhatatlan volt amikor kint 32-35 fok ,bent a 40-et súrolta,átlag egy pihenő 5-6 órás alvás előtt egy 20 perccel járattam a klímát,majd kb 1-1,5 óra múlva keltem fel,hogy leállítsam,mert úgy elég viselhető volt,ezért még nem szóltak,csak azt mondták,hogy az üa. norma prémium ugrik.
De muszáj volt, végre eljutottam oda,hogy megengedjem magamnak,hogy felmondjak,most a Wuncler-nél vagyok beszállítóson,jó ,mert átlag 2 naponta hazatudok menni pihenőre,mert csak városon belül megyek oda-vissza.
De a fizetés,kb mintha DPD futár lennék...
Visszarázódnék ,de csak normális feltételekhez.
Nyelvtudásomról papírom nincs,csak szavakkal igazolhatom,társalgási szintemet ,németül.
Álló klíma...
Álmodtam csak olyanról,elején még, ventillátorral próbákoztam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!