Mit tapasztaltatok az új motoradalék a XADO revitalizáló gél használata után?
"revitalizáló"?
A motornak jót tesz a vitamin? Ezt nem is tudtam, A,B,vagy C vitamin van benne?
Hiányzó fémet, vagy szerelőt nem lehet adalékkal pótolni.
A motornak csak megfelelő, nem pancsolt üzemanyag és kellő időközönként cserélt megfelelő minőségű kenőanyag kell, minden más csak vakítás.
Csökkenti a súrlódást, visszaépíti a kopást. Persze a miliméteres kopásra csak a gépműhely hoz megoldást.
Olvass utána, próbáld ki, pár ezer forint egy kezelés. A fotelharcosok véleményére laborvizsgálat nélkül ne adj. Hozzáértők ide már nem írnak, nem állnak le a pékekkel, cukrászokkal vitatkozni. A sötétségre nincs gyógyír.
Fentebb vagy egy agyatlan hülyét, vagy egy termékforgalmazásban érdekelt gazembert olvashattak a kedves fórumozók.
Egy igaz mondata volt, de azt a tükörnek kéne mondogatni: a sötétségre nincs gyógyír.
Ő bizonyára feltette az üzemanyagmegtakarító mágnest is, beépítette a PC-ventilátor szintű "elektromos turbót", és a sok egyéb, ZS-kategóriás weboldalak reklámjaiban felbukkanó csodaszart is. Benzinkútra csak azért jár, hogy lefejtsék a tankból a sok csodakütyü miatt a tankba visszatermelődő benzint...
Hiába próbál a tisztelt 7-es áztatni, tartom magam a leírtakhoz. Attól, hogy agyatlan hülyének elhord, vagy gazembernek titulál, attól még nincs igaza. Ismeretlenül, egy anonim fórumon, mindenféle alátámasztás nélkül vagdalózik. VIZSGÁLTASSA be a terméket, utána megkövetem, addig viszont üzenem alássan: ropogósan szeretem a kenyeret, de oda ne égesse.
Vettem a fáradtságot, mértem hordósságot, sűrítési végnyomást majd a kezelés után megismételtem ugyanezt. A számokat, eredményeket nem lehet vitatni.
Az említett bődületes sok marhaságára nem kívánok részletesen reagálni, csupán annyit, hogy akciós az élesztő a Tescoban, érdemes bevásárolnia belőle, hogy tudjon spórolni a pékségnek.
Egyszerű gépészmérnök vagyok, semmi egyéb.
Várjuk tisztelettel az elvégzett eredményeket. Szakszerűen dokumentálva, hitelesített laborban. Igen, ez pénzbe kerül.
JustVidman egyik videóját idézve: Pontok Lacikám, pontok. (eredmények Lacikám, eredmények).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!