Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tapasztaltatok már nyomtávszél...

Tapasztaltatok már nyomtávszélesítőnek valamilyen negatív hatását?

Figyelt kérdés
konkretan az auto uton valo viselkedesere lennek kivancsi. 20mm-esek vannak az automon, de most az aludiskeket lecsereltem ET 48rol 37re, es az auto furcsan viselkedik. kanyarban es sima feluletu uton nics problema, de ha kicsit is katyus az ut, akkor dobalja oldalra az auto farat. normalis ez?

2015. márc. 30. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
popcorn,chips,cola bekészítve........jöhetnek a szétcseszi az egész futóművet/megeszi a csapágyat/félrekopik a gumi és egyéb hasonló hülyeségek....természetesen nulla tapasztalattal,mert ugye a sok tudós egyszer ezt olvasta/látta/hallotta valahol......
2015. márc. 30. 12:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mert még szélesebb a nyomtáv az ET 37 felnivel. +1 centivel áll kijjebb (11mm-el), mint az ET48. Egy kicsit érzékenyebb emiatt valószínűleg.

1:Ha nem megfelelő a szélesítés, akkor lehetnek problémák, a nagyobb erőkar miatt nagyobb a csapágyak terhelése is és ha nagyon kint van a kerék, akkor beleérhet a lemezbe. Néhány szakértői tanács belefért volna abba a hozzászólásba, engem is érdekelt volna, mert a kólát és a chipset nem szeretem.

2015. márc. 30. 14:00
 3/6 anonim ***** válasza:
72%

Persze terhelheti a futóművet, de nem olyan mértékben ami számottevő gondot okozna.

Növelted a felni átmérőt is? Mert akkor érezheted a pattogást a kisebb rugózású gumi miatt is.

2015. márc. 30. 15:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Hogy érted hogy dobálja az autó farát?

Az hogy a kormány nagyon érzékeny rossz úton az normális, más negativ hatás nem kéne legyen.

2015. márc. 30. 16:55
 5/6 A kérdező kommentje:
a felni atmero maradt r15,az nem valtozott. meg annyit elfelejtettem, hogy kemenyebb rugok vannak alatta,de mar tavaly is ezek voltak. ugy ertem hogy dobalja a farat, mintha oldalrol lokdosne valami. olyan erzes mintha nem futna parhuzamosan a ket hatso kerek, de ez a lehetoseg ki van zarva, ellenoriztuk.
2015. márc. 30. 17:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Az a rugó miatt lehet, lengéscsillapítót is cseréltél a rugóval? Esetleg szilent, de inkább előbbi
2015. márc. 31. 07:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!