Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kíváncsiságból kérdezem, hogy...

Till József kérdése:

Kíváncsiságból kérdezem, hogy egy Audi A8 D3 3000 dízel fenttartási költsége egy évben mindent bele számolva mennyi lehet?

Figyelt kérdés
Minden papírt, minden kötelező szervizet, üzemanyagot beleszámolva! Évi 10.000 max 15 ezer kilómétert mennék vele többet nem! Az írjon már aki ért is hozzá meg hasonló vagy ilyen kaliberü autója van!
2017. jan. 28. 08:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Értem én, és ez rendben is van így. Csak nem feledem, hogy olyan országban élünk ahol az emberek szeretnek villogni a levetett prémium autókkal, de szervizeltetni már nincs pénzük, meg megveszik szarér-húgyér a tizenéves városi terepjárókat, aztán eladják amikor gumit kéne rajta cserélni 😁
2017. jan. 28. 18:10
 12/12 A kérdező kommentje:
Ez így van ahogy mondod sajnos! Elég szomorú amugy de csak sajnálni tudom őket! :) az ő szégyenük villogjanak csak :) halistennek én nem ilyen vagyok !
2017. jan. 28. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!