Valakinek van tapasztalata Depo markájú fényszóróról?
Figyelt kérdés
Audi a4 b5 rol van szo facelift fenyszoro kellene, az uj az nagyon draga bontottat tudok meg szerezni de az se 100% hogy jo. Neztem ezeket a Depo fenyszorokat kepen jonak tunik persze tudom h ez nem jelent semmit ezert lennek kivancsi olyanok velemenyere akinek van vele kapcsolatban tapsztalata. Bocsi hogy nincs ekezet de telefontol irtam es ugy hosszu lenne leirni. Kellemes Ünnepeket!2016. dec. 23. 22:19
1/2 anonim válasza:
golf 5be vettem DEPO márkájú vetítőlencsés fényszórót
külsőre mint a gyári, jól bírja, nem karcolódik, nem mattul
egyelőre :D
de szerintem mindenképp jobb mint a béna utángyártott éndzsöl, meg déerel, meg dayakármi ledcsoda :D
2/2 anonim válasza:
Látszik rajtuk az ócsítás, könnyebbek is mint a gyári súlyra meg a kidolgozásuk sem tökéletes ,de rendesen világítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!