Szmogriadó esetén hogy járjak munkába?
Van egy 16 éves Fiat-om, keveset fogyaszt ennél praktikusabb autó nem is kell Budapestre. Kicsi, de van benne elég hely mindennek.
Most szmogriadót hirdettek a 0, 1, 2, 3, 4 jelzésű autókra, és az én autóm forgalmijában a 02 szerepel. Tehát akkor elvileg a tiltólistán van.
Viszont napi használatban van munkába járáshoz, ráadásul tömegközlekedéssel 15 perc alatt majdnem 1 óra lenne eljutni a 3 átszállással.
Arról nem is beszélve, hogy elég sok kiadás volt a hónapban, és most a tömegközlekedés nem igazán fér bele a büdzsébe.
Munkába eljutáshoz sem vehetem így igénybe? Nem a belvárosba mennék vele igazából.
Nekem Swiftem van, férjemnek Balenoja. A Swiftet azért vettük, mert előtte Marutim volt, és az nem mehetett a városba szmogriadóban a fekete matrica miatt. A Swift kék volt, mehetett.
Most megint szívok, mert Mindkét kocsink 4-es Környezetvédelmi besorolású.
(amúgy napi 2x30 km-t ingázok a Swifttel már 2 éve, 5-6 liter a fogyasztása , és még élek...)
Én már fel is hívtam az egyik kollégámat, hogy reggel vegyen fel a város határában, és vigyen be. Ennyit megtesznek egymásért az emberek egy normális munkahelyen szerintem... Össze lehet szervezni.
Én is most az összeszerveződést fontolgatom, csak másik kollégám is most vett autót, Németből egy 20 éves Audit.
Így az sem játszik...
Kb. minden kollégámnak 10-12 éves autója van.
A 10-12 éves autó bőven jó ebből a szempontból, nem?
Az enyém is 12 éves, ráadásul sz@r, büdös, rákkeltő dízel. Megnéztem most a forgalmit, V9 mellett ez van: 10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!