Hidegben hogy indithatom be a dizel automat?
Figyelt kérdés
Van egy regi F Astra 1.7D, es ilyen -10 alatt mar nem akar indulni. Az akksi fel van toltve, de nem roffen be. Az izzitogyertyak is cserelve lettek. Mi lehet a gond?2017. jan. 10. 18:51
11/14 anonim válasza:
10 -es vagyok. Ja és én is próbáltam a 2-3 izzítást. De csak rosszabbul indult ennyi izzítgatás után mintha egyet izzítok csak. Annyit merít egy jó aksin is hogy már észreveszi. Minden fogyasztót le kell kapcsolni indításhoz és izzításhoz is
12/14 anonim válasza:
nálam a 3 izzítás messze nem meríti le az akkut XD "csak" 75ah és 800A indítóáram.
13/14 anonim válasza:
Ha már az izzítást sem bírná az akku, akkor hogy bírná a beindítást? :)
14/14 anonim válasza:
Többszöri izzítást kell megpróbálni, ahogy írják. Ha attól lemerül az akku, akkor az már régen rossz.
Nekem egy szintén 1.7-es H Astrám van. 2005-ös, tehát már nem fiatal, km is van benne rendesen. Múlt hétvégén két napot állt kint egy nyitott beálló alatt. -10, -11 fokos levegőnél és -12 fokos hűtővíz mellett indítottam. A videóban vannak lényegtelen részek, de nem akartam megvágni, nehogy szó érje a ház elejét: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!