Ti milyen gyakran mostok kocsit ilyen hidegben, hóban stb. Egyáltalán van-e értelme?
Ritkábban szoktam, mint melegebb időben. 1-2 hetente szoktam lemosatni, de ilyenkor nem. Szerintem most már van 3 hete, hogy nem voltam.
Nálunk még nem nagyon volt hó, latyak. De már elég poros. Viszont ilyen hidegben nem merem. Amíg ennyire mínuszok vannak, nem fogom vinni. Várom, hogy plusz fokok legyenek, mert félek, hogy valami befagyna most.
Soha nem mosom le a kocsit, csak ha olyan mocskos már nem látok ki belőle. És köszöni jól van, ugyan annyira rohad, mint ha minden nap nyalogatnám. Nem vagyok vele előrébb.
Nyugi én is voltam 18 éves, mikor fényesre takarítottam a kocsit, mert az volt az embernek mindene, ugyanúgy elrohadnak. 40-hez közeledve már szarik rá az ember, csak használja.
7: ez hülyeség, nem a kortól függ.
Én is 40-hez közeledek és hetente viszem mosóba. Persze nem most, hanem ha plusz fokok vannak.
Utálom, hogy amikor kiszállok egy szűkebb helyen az autóból, akkor koszos lesz a ruhám tőle. Szóval nekem alap a gyakori mosás.
7-es
Ez csak igényesség, én nem is a rozsda miatt mosatom.
Mellesleg 16 literes fogyasztás mellett is kell 4 óra mire kiürül, nem tudom de nekem annyi üléstől a seggem szétrohad, amúgy is megállnék egy benzinkútnál. Akkor már lökök bele anyagot is.... Dízellel elmenne 5.5 órát, sokat érek vele.
Párszor le kellett nyomnom nekem is német köröket, meg is utáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!