Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ilyen gáz autós sztori lehet,...

Ilyen gáz autós sztori lehet, vagy inkább megjátszás? :D

Figyelt kérdés

Parkoltam egy nyugati megyeszékhelyen és hallottam két 30 körüli srácot beszélgetni. Az egyik azt mondta a másiknak, hogy idézem: "Azt tudod, hogy ezzel a tuninggal most sokkal komolyabb kocsit raktamössze, mint a Balázsé, azért nem hív ám azóta telefonon, mert irigy rám."

És, akkor mutat egy ilyen igazi, levedlett, f0s nokedlira, amin a lökhárító össze volt törve, a kasznit pedig zabálta fel a rozsda. :D

Nem tudtam sírjak, vagy nevessek, ill. hogy ez most egyáltalán komoly vagy csak hülyeség. :DD

[link]

2017. jan. 9. 23:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Van egy úgynevezett sleeper kategória az autótuningban, ezek azt tudják, hogy átlagos vagy éppenséggel lerohadó kinézetű autók, de belül mocskosul fel vannak tuningolva, akár milliós értékekkel is.

Viszont általában két ilyen ember beszélgetésében nem ezek szoktak szerepelni, hanem vesz bele sportlégszűrőt, meg sportgyertyát, esetleg chiptuning, tankol bele valami benzinlöttyöt és húdeabalázsénálsokkaljobb. Mert nyert +10 lóerőt, amivel még mindig nem érte el a gyári 100 lovat amit valamikor tudott az autó újonnan.

2017. jan. 10. 10:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Elfelejtettem említeni még egy igen komoly tuningtényezőt, a sportkipufogó dobot. Szigorúan csak a hátsó cseréjét, egy a sarki boltban kapható tökéletesen az autódhoz és a motor karakterisztikájához tervezve és gyártva.

Ja nem. Szarabb lesz, mint a gyárival...

2017. jan. 10. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!