Legizgibb autós sztori?
Ezzel a történettel nem én "büszkélkedhetek"..
Ismerős, Szent este Opel Agilával (detto ugyanaz mint a Suzuki Wagon R+) 120al bebicskázott egy kanyarba, kasztni megcsavarodott, 3 méternyi betonkerités bánta, jogsija nem volt, de azér be volt kötve. autó totálkár.. annyi szerencséje volt h nem szóltak az otthoniak a rendőröknek.. mert lebeszélte ismerősöm róla őket.. 17 éves volt. most is annyi, de már van jogsija, és saját kocsija :)
Épp sebesség rekordot döntöttem az Opel Astránkal 160 km/h és egyszer csak egy rendőrt látok szembejönni, de még messze. Padlófék és megfordultam, erre bekapcsolta a szirénát, na akkor aztán beparáztam és elkezdtem nagyon küldeni a gépnek és új sebességrekordot döntöttem :) 175 km/h a rendőr hála égnek lemaradt, közbe visszaértem a városba és ott pedig aztán sikerült teljes mértékben lerázni, és a rendszámot se látta... megúsztam, szerencsés vagyok :)
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!