Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen érzések voltak bennetek...

Milyen érzések voltak bennetek kresz vizsga előtt?

Figyelt kérdés
Hétfőn fogok vizsgázni kreszből, nagyon félek tőle. A próbavizsgám az sikerült, de volt sokszor olyan helyzet hogy nem sikerült, szóval eredményességben ez a ''is-is'' kategória. Ti hogy voltatok kresz vizsga előtt?

2016. ápr. 2. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Az esélytelenek nyugalma... És sikerült elsőre.
2016. ápr. 2. 21:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hazudik aki azt mondja nem izgult. :D
2016. ápr. 2. 21:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Én már csak a szerencsére bìzom.. De nagyon remélem hogy sikerülni fog... Készültem rá sokat. De pl olyanokat szoktam elhibázni hogy pl a gyalogos részére mikor kell elsőbbséget adni? Nem minden esetben kell...
2016. ápr. 2. 21:50
 4/7 anonim ***** válasza:
82%
Nekem semmilyen érzésem nem volt. Vizsga előtt 1 héttel csúsztattak be abba a turnusba, és sikeresen le is vizsgáztam 3 kategóriából.
2016. ápr. 2. 22:02
 5/7 anonim ***** válasza:
47%

Talán furcsa, de semmi különös izgalom nem volt bennem.

Persze akkoriban (nem volt ez régen) 100%-osan lehetett visszaellenőrizni a tesztekkel a szintet, mivel a teljes vizsga-adatbázissal használtuk a gyakorló programot.

Az oktatók is sokszor elmondták, hogy akinek már véletlenül sem csúszik be 5 hibapontnál rosszabb eredmény, annak nincs miért izgulni a vizsgán, aki viszont még többet hibázik, ne jelentkezzen vizsgára, mert sanszos, hogy bukni fog.

Mostanság azért jogos a vizsga előtti izgalom, a gyakorlásokhoz csak az adatbázisban lévő kérdéseket tették közzé, s ha azokkal is-is szinten vagy, akkor a vizsgád sikere vagy-vagy :-)

2016. ápr. 2. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:
73%

Sikeres vizsga esetén mehettem volna külföldre(távol európától) ez volt a feltétel.

Na persze, hogy majd megállt a szívem, de minden elsőre sikerült.

aki nem izgul, az nem hazudik, csak nem érzi, pedig a szervezetben kimutatható...

2016. ápr. 3. 09:34
 7/7 anonim ***** válasza:
71%
Elfogott valami túlvilági rettegés. Azt gondoltam mindennek vége. Egész éjjel azon gondolkodtam, hogy vajon mindenkinek elmondtam-e hogy szeretem, vagy gyűlöletben kell elkárhoznom. Fogcsikorgatva reszkettem, mígnem elérkezett a reggel, amikor el kellett indulnia kreszvizsgára. Atestemet tehetetlennek éreztem, a tagjaim nem engedelmeskedtek, menekülni akartam, de moccanni sem bírtam, még be is vizeltem. Egész végig az járt az agyamban, hogy vajon kimutatható-e a szervezetemben, hogy ennyire félek, csak én nem érzem....
2016. ápr. 3. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!