Csigavérnél KRESZ vizsga után mennyit kell várni, hogy elkezdődjön a vezetés oktatás?
Ezért ez a nevük hogy csigavér. Praktikus:D
Amúgy kérd el 2-3 oktató telefonszámát és őket hívd fel. Ne a sulin keresztül. Oktatónak meg kell tudnia mondani napra pontosan hogy melyik az az első nap amikor fogadni tud téged.
Nem arra vagyok kíváncsi, hogy jó suliba mentem-e, nyilván meg volt az okom rá, hogy ide jelentkeztem.
Saját tapasztalatokra vagyok kíváncsi, olyan emberekére, akik mostanában kezdték a sulinál a vezetést.
szia!
2 hónapot vártam, 2x kérdeztem meg közben, hogy mikor lehet menni. Egy független oktatót kaptam (nem Csigavéres), így a díjszabás sem Csigavéres, vagyis sokkal drágább. Persze ez csak közben derült ki, sem az oktató, sem a Csigavér nem szólt előre és egy paraszt az ember.
Azért ez elég vicc kategória... nincs oktató ezért szereznek egy másikat totál más díjszabással ? :O
Azért kérdezem, mert én már 6 hónapok óta várok és még mindig nincs semmi. Ráadásul volt pofájuk azt mondani , hogy nyáron többen jelentkeznek ezért többe kell várni. Mi közön lenne ehhez? Tél óta várok, akkor mit befolyásol, hogy utánam hányan kezdték?
Csigavér tényleg a legalja a jogsis oktatásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!